Tämä on Pantonen vuoden 2019 väri

Sophie Tarif | Mainoskäytäntö | 28.3.2019 15.07
Årets viktigaste färg 2019

Mitä tulee väriin, keneen on sen parempi luottaa kuin asiantuntijoihin. Vuoden 2018 Pantonen väri oli ultra violetti, joka oli kaikkialla. Tämän vuoden väri tulee varmasti näkymään muodissa. 

Joten, Mikä on Pantonen vuoden 2019 väri?

2019 = Elävä Koralli

Living Coral eli elävän korallin tarkoitus on kuvastaa positiivista energiaa ja siirtymistä eteenpäin vuonna 2019. Väri tuo ravintoa, mukavuutta ja tuttuuden tunnetta, joka saa olosi tuntumaan hyvältä. 

Elävä Koralli on vähän hillytympi kuin viime vuoden ultra violetti, mutta silti kirkas ja piristävä. Värin kuvaillaan olevan oranssi, kultaisilla vivahteilla - sen sanotan olevan vastakohta millenial pinkille. 

Vaikka en ole vakuuttunut siitä, että miten väri voi kuvastaa humanistisia ominaisuuksia, olen silti erittäin innoissani vuoden 2019 väristä. Koralli oli nimittäin yksi lempivärini vuosia sitten, joten hypin ilosta, että tämä väri on tulossa takaisin. Tätä väriä on erittäin haastava löytää nyt kaupoista neutraalejen värien joukosta, mutta olen varma, että keväällä tilanne muuttuu. Keväänä vaatekaapista löytyy ainakin pari vaatekaappaletta tässä värissä. Korallin väriset korvakorut ja mekko löytävät ainakin vaatekaappiini. 

Vaikka Pantone on nimittänyt Elävän Korallin vuoden 2019 väriksi, meidän pitää kuitenkin katsoa kokonaistuutta, nimittäin en voisi kuvitella pukeutuvani koralliin joka päivä. Näitä seuraavia väripaletteja kannattaa pitää silmällä vuotta 2019 ajatellen

Metallisia vivahteita

Näyttävällä 200 värisävyllä tämä paletti on saannut innoitusta sukupolvemme kiehtovasta tekniikasta. Metallin sävyt ovat kuitenkin saanut lisää näyttävyyttä vähitellen. Tänä vuonna olemme nähneet erityisesti metallisia saappaita ja trendi on jatkumassa myös vuodelle 2019. Metallit eivät enään ole pelkästään kultainen tai hopea,  vaan metallisen kiiltävän pinnan saa muunmuassa vihrä, sininen ja ruskea. 

metallinväriset saappaat

Pantonen ennusteet kevät/kesälle 2019

Joka kausi, Pantonen tiimi kokoontuu tutustumaan tarkemmin mitkä väritrendit ovat suosittuja kauden muotinäytöksissä ja mitkä ovat heidän ajatukset SS19- kaudelle. 

Minä henkilökohtaisesti uskon, että kun aurinko palaa takaisin Suomeen ja lumet sulaavat, vihreätä tulemme näkemään erittäin paljon. Erityisesti pirteä vihersmoothie tulee olemaan yksi IT-väreistä, joten pidä silmällä tätä erittäin virkistävää ja pirteätä väriä. 

Mitä mieltä olet, pitäävätkö väritrendit paikkansa vuodelle 2019? Vai onko joku värin minkä luulet palaavan muotiin? Kerro meille mielipiteesi. 

Love, SophieSophie Tarif
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA