Parhaat alennusmyynnit talvi 2019-2020

Anna Øverås | Mainoskäytäntö | 24.12.2019 11.14
Parhaat Alennusmyynnit talvi 2019

Ei ole mitään sen parempaa kuin alennusmyynnit! Paras tunne on se kun löydät täydelliset kengät tai takin, joka on vielä alennuksessa. Varsinkin alennusmyyntejen aikaan tulee voittajafiilis kun löydät merkkivaatteita alennuksella, joita et muuten raaskisi ostaa täydellä hinnalla. Tällöin niillä hinnoilla ei vain yksinkertaisesti voi olla ostamatta. Tähän blogiin olen kerännyt parhaat palat ja suosituimmat vaatteet ja kengät alennuksessa  talven 2019 - 2020 alennusmyynneistä.  

Parhaat alennusmyynnit talvi 2019 - 2020

Ennen nettishoppailun buumia, alennusmyynnit olivat tuskallista aikaa. Ei pelkästään myyjille, mutta myös asiakkaille. Ruuhkat ja pitkät jonot olivat niin epämiellyttäviä, että mieluummin jätin kokonaan menemättä alennusmyynteihin. Nyt kun kaiken voi ostaa netistä kätevästi, nopeilla toimitusajoilla ja joustavilla palautuksilla, ilman huolia. Suurin plussa, netissä on paljon enemmän valinnanvaraa kuin esimerkiksi pienemmissä kaupungeissa, ja jopa pääkaupungissa. Välillä tuntuu, että on jopa liikaa valinnanvaraa, joten yritän auttaa teitä luomalla listan omista suosikeistani parhaista alennusmyynneista talvi 2019 -2020.

Takit alennuksessa

Takki on must-have tuote ostaa alennusmyynneistä! Usein takit ovat kuitenkin erittäin kalliita, ja monille se on isoin sijoitus vaatekaapissa. Kesä on varmasti monen mielessä jo, mutta ei kannata unohtaa, että syksy lähestyy kohta. Siksi nyt hyvä hetki ostaa takki huikealla alennuksella. Esimerkiksi Tommy Hilfigerin takkeja voit löytää nyt alehinnoilla

Kengät alennuksessa

Naisella ei koskaan voi olla liikaa kenkiä. Ja fiksuimmat ostaa kengät alennuksista. Vielä ehdit ostamaan saappaat talveksi huokeaan hintaan. Voit myös ostaa tennareita ja nilkkureita alennettuun hintaan lempimerkiltäsi. Varsinkin jos suosit laadukkaita kenkiä, nämä kannattaa ostaa alennusmyyntien aikana, sillä voit säästää sievoisen summan ostamalla nämä tänä talven 2019 alennusmyynneistä. 

Asusteet alennuksessa

Kaikista alennuksista, selaan läpi eniten luksuslaukkujen alennuksia. Olen tunnetusti laukkuhullu, ja vaikka ei aina ole aikomusta ostaa, voin selailla laukkuja tuntikausia. Laukku on helppo ostaa verkossa, koska sitä ei tarvitse koittaa päälle, joten riski palautusrumbaan on pienempi. Farfetch, Luisaviaroma ja Ssense verkkokaupoissa on tällä hetkellä vaikka kuinka paljon merkkilaukkuja suurilla alennuksilla, esimerkiksi voit löytää Michael Kors laukkuja huikealla alennuksella. Olen kerännyt omat suosikit tähän, jotka ovat erittäin trendikkäitä juuri nyt. 

Alennusmyynnit

Lisää alennuksia

Mitä enemmän alennusta, sitä parempi! Alla on parhaat tuotteet, jaettu alennus määrän mukaan. Kuinka kätevää, eikö? Katso täältä helposti Fashiolan toimittajien talven alennusmyyntien parhaat palat! Skrollaa alas ja löydä uudet alennusvaatteet vaatekkaappiisi.

20% alennus

Tästä alennus luokasta löydät usein parhaat kappaleet mitä kaupalla on tarjota, ja suosituimmat tuotteet on yleensä 20% alennuksessa. Uusimmat kokoelmat harvoin myydään enemmän kuin 20% alennuksella alennusmyynneissä.

 

50% alennus

Puoleen hintaan? Se on todella hyvä diili omasta mielestäni! Osta nyt, eikä myöhemmin, sillä nämä myyvät loppuun nopeasti! 

70% alennus

70% alennus on yleensä viimeinen alennus. Vaikka tuotteet tässä alennus luokassa ovat yleensä vanhoja mallistoja, voit silti löytää kivoja vaatteita ja kenkiä jos etsii tarkkaan. Jos satut löytämään jotain mieleesi 70% alennuksella, ja vielä oikean kokoisena, niin olet kyllä aika onnenpekka. Et yksinkertaisesti voi olla ostamatta!

 

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA