Parhaat Syysvärit

Rima Baroud | Mainoskäytäntö | 27.9.2017 14.19
Parhaat Syysvärit

Kun mietin syysmuotia, mieleen tulee tyylikkyys, mukavuus ja tummat, rohkeat värit. Kun päivät lyhenee ja lehdet putoaa, syksyn värit myös heijastuvat omaan pukeutumiseeni. Ruskeat, harmaat, punaiset, vihreät ja muut tummat sävyt valtaavat vaatekaappini.

Syksyn värit

Tässä blogissa käyn läpi omat suosikkivärini tälle syksylle. 

Viininpunainen

Viininpunainen on tyylikäs ja kaunis väri, joka sopii melkein mihinkä tahansa vaatekappaleeseen housuista tunikoihin. Punainen on seksikäs väri ja tämä tummempi sävy sulautuu kauniisti syksyn väreihin. Sametti on yksi tämän syksyn suurimmista trendeistä ja onneksi, koska viininpunainen sametti on aivan upea. Jos olet rohkea, kokeile viininpunaista nahkahametta piristämään syysvaatetustasi. 

Violetti

Violetti on toinen tumma syysväri joka tuo paljon asennetta ja tyyliä asuun. Violetti on ihanan täyteläinen väri, joka on helppo yhdistää mustan tai harmaan kanssa. Yhdistä esimerkiksi tumma violetti mekko mustien nilkkureiden kassa, tai lisää tumma violetti neuletakki tuomaan väriä asuusi.

Parhaat Syysvärit

Metsänvihreä

Tämä sävy vihreää on trendikäs ja sopii täydellisesti syksyyn. Metsänvihreän sopii hyvin valkoisen, harmaan ja mustan kanssa. Tämä väri sopii erityisesti takkeihin, mutta myös kaunis väri tunikoihin ja muihin paitoihin. Metsänvihreä on täydellinen vaihtoehto mustille kengille. 

Tummanharmaa

Tummanharmaa on yksinkertainen mutta klassinen väri joka sopii kaikille, ja kaiken kanssa. Jos et tahdo yksiväristä vaatetta, kokeile esimerkiksi tummanharmaa ruudullinen paita tai takki. Tummanharmaat housut ovat myös vaatekappale joka täytyy löytyä jokaisen vaatekaapista. 

Love, RimaRima Baroud
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA