Plus Size Muoti : 4 pukeutumisvinkkiä, jotka imartelevat kurvejasi

Jasmine Mousavi | Mainoskäytäntö | 27.2.2020 11.08
Plus Size Muoti : 4 pukeutumisvinkkiä, jotka imartelevat kurvejasi-404

Plus kokosien vaatteiden etsintä on välillä haastavaa, sillä isoja kokoja naisille ei ole netti tai vaatekaupat pullollaan. Kuitenkin, isojen naisten vaatteita on huomattavasti helpompaa löytää netistä. Esimerkiksi Asokselta löydät curve - kokoelman, josta löydät tämän hetken trendikkäitä vaatteita pluskokosille. Zizzi on myös merkki, joka on suunneteltu plus kokosille. Fashiolasta löydät näppärästi kaikki plus koon vaatteet suodatinta käyttämällä, jotta shoppailusi olisi helppoa.

Kehopositiivisuus on tärkeää, riippumatta siitä, mikälainen vartalonmalli sinulla on. Aina se ei ole helppoa, sillä vaatekauppojen tarjonta on monesti suunnattu normaalikokoisille ja kivoja ja isomalle vartalolle istuvia vaatteita ei ole paljon tarjolla. Tämä tekee sen, että aina ei ole helppoa tuntea oloasi mukavaksi omassa vartalossa. Hyvin istuvat vaatteet luovat monesti itsevarmuutta, auttavat sinua tuntemaan oloasi mukavaksi, jotta voit lositaa sisältä päin. Lue eteenpäin tästä blogista 4 pukeutumisvinkkiä plus koon vaatteisiin, jotka imartelevat vartaloasi ja korostavat vartalosi parhaita puolia.

Plus koon vaatteet - 4 pukeutumisvinkkiä

 

1. Mustat Vaatteet

Musta on väri, jossa kaikki näyttävät hoikemmalta hetkessä. Mustat vaatteet imartelevat vartaloasi piilottamatta kurvejasi - päinvastoin, esimerkiksi mustalla mekolla voit korostaa kurvejasi.  Riippumatta siitä, minkä asun olet valitsemassa, musta on aina varma valinta, etenkin jos haluat tuntea olosi hyväksi ja piilottaa ongelma-alueesi. Rentoon asuun arkeen on hyvä yhdistää tunika mustien housujen kanssa. Näin saavutat yksinkertaisen, mutta vartaloasi imartelevan asun plus size vartalolle. Tyylikkääseen Business -lookiin musta housupuku on ihanteellinen, jolla saat virallisen ilmeen. Katso täältä laaja valikoima suoria housuja isoissa kooissa.

Plus Size Muoti : 4 pukeutumisvinkkiä, jotka imartelevat kurvejasi-404

2. Dekoltee


Plus koon naisen tulisi käyttää joka tilaisuutta näytelläkseen kurvejansa! Siksi vaatteet, kuten puserot tai mekot jotka korostavat Dekolteetasi ovat täydelliset tähän tarkoitukseen. Älä pelkää että asusi olisi sopimaton johonkin tilaisuuteen vaan ole ylpeä kurveistasi ja korosta niitä pukeutmisellasi. On olemmassa monia kauniita mekkoja isojen naisten kooissa, joita voit pitää monissa eri tilaisuuksissa. Rennoista mekoista juhlaan sopiviin cocktail -mekkoihin, löydät varmasti oikean mekon, joka näyttää dekolteetasi oman makusi mukaan. Rohkeammat valitsevat syvän kaula-aukon, mutta saman efektin saat myös mekolla joka näyttää vain hieman rintavakoasi. Voit myös valita paidan tai mekon, joko U-muotoisella tai V-muotoisella kaula-aukolla. Vaihtoehtoja on siis monia, miten voit näyttää dekolteasi pukeutumisessasi. 

Plus Size Muoti : 4 pukeutumisvinkkiä, jotka imartelevat kurvejasi-404

3. A-Linjainen Hame


Naisille, joilla on leveämpi lantio, A-linjaiset hameet ovat täydellisiä! Se sopivat erityisen hyvin plus kokosille naisille, jos omaat omenan, tai päärynän mallisen vartalon. Tämä hame laskeutuu kauniisti ja sen pituus on täydellinen, sillä sen helma osuu juuti polvien yläpuolelle antaen tiimalasivartalon illuusiota. Tämä hame on helppo yhdistää eri yläosien kanssa, siksi se on täydellinen hame niin arkeen tai juhlaan. On vain yksi sääntö: älä pidä pitkää paitaa tai anna paitasi helman roikkua yli A-linjaisen hameen kanssa, muuten keskivartalosi näyttää lyhyemmältä ja lantiosi leveämmältä - päinvastainen efekti siis mitä haluat saavuttaa A-linjaisella hameella. Tämä hame näyttää täydelliseltä plus size vartalolla puseron kanssa, jonka paidanhelma on laitettu hameen sisään. Tällöin luot optisen illuusion tiimalasivartalosta.

4. Muotoilevat Alusvaatteet


Tietenkään tätä klassikkoa ei tule unohtaa kun mietitään niitä vaatekappaleita, jonka plus koon naisen tulisi omistaa. Muotoilevat alusvaatteet siloittaa mahdolliset rypyt pois vartalostasi, jotta mitä ikinä laitatkaan päälle, asusi näyttää hetkessä paremmalta. Ne piilottaa mahdolliset epäkohtasi, jotka tuovat sinulle epävarmuutta. Spanx on kenties tunnetuin muotoilevien alusvaatteiden valmistaja, johon monet julkkikset ja ison koon naiset luottavat. On siis hyvä sijoittaa laadukkaaseen yksilöön, sillä tätä voit pitää lähes jokaisen asun alla, tuoden sinulle itsevarmuutta. 

Nämä ovat must-have vaatekappaleet plus koon naisille, jos haluat korostaa vartaloasi parhaalla mahdollisella tavalla, jotta tunnet itsevarmaksi vartalossasi. Älä peittele kurvejasi, vaan korosta niitä näillä vinkeillä ja ole ylpeä vartalostasi. 

Love, JasmineJasmine Mousavi
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA