Pukeudu kuin tuleva herttuatar Meghan Markle

Demi van der Spek | Mainoskäytäntö | 30.11.2017 16.48
Pukeudu kuin tuleva herttuatar Meghan Markle

Meghan Markle, luultavasti tunnet hänet jo ennestään Suits-sarjasta, Rachel Zane roolista. Niin kuin varmana jo olet kuullut, tämä amerikkalainen näyttelijä on nyt kihloissa prinssi Harryn kanssa.  Mutta mitä muuta tiedämme hänestä? Esittelemme tulevan herttuattaren sinulle lyhyesti.

Meghan Markle, näyttelijästä herttuattareksi

Meghan Markle on afroamerikkalaisen äidin ja hollantilaisi-irlantilais isän tytär. Hän opiskeli Northwestern University:ssa esittäviä taiteita ja kansainvälisiä suhteita. Opiskelunsa jälkeen hän työskenteli yhdysvallan suurlähetystössä Buenos Airesissa. Tämän jälkeen Meghan aloitti näyttelijän työt, joista hänen tunnetuin rooli on tietenkin Suits-sarjassa Rachel Zanena. Mutta Meghan ei ole pelkästään näyttelijä, hän työskenteli myös mallina ja perusti verkkosivun, The Tig. Vaikka tämä verkkosivu on nyt offline-tilassa, Meghan on menestynyt bisnesnainen. Meghan on ollut feministi 11-vuotiaasta saakka ja hän on YK:n naisten poliittisen osallistumisen ja johtajuuden ohjelman suurlähettiläs. Vuonna 2015, kansainvälisenä naisten päivänä, hän antoi unohtumattoman puheen, jossa hän puhui hänen työstään naisten tasa-arvon edistämiseksi ja hänen kokemuksistaan jotka johtivat hänet tähän työhön. Meghan on matkustanut Rwandaan tapaamaan poliittisia johtajia ja kävi myös Afganistanissa tapaamassa amerikkalaisia sotilaita. Hän on todellakin yksi miljoonasta, Prinssi Harry!

Hänen tyyli

Suits-sarjassa, Meghan tunnetaan parhaiten kauniista tyylistään. Hän pukeutuu usein kynähameeseen tai siistiin mekkoon piikkikorkojen kanssa, mutta aina näyttää seksikkäältä, mutta tyylikkäältä. Meghan on myös tyyli ikoni jokapäiväisessä elämässään. Vaikka hänen arkipukeutuminen onkin rennompi, hän ylläpitää klassisen tyylinsä.

Meghanin pukeutuminen on klassinen, kynähame, pusero tai hyvin istuva neule, trenssitakki ja designer laukku. Hän aina viimeistelee asun tyylikkäillä piikkikorkokengillä jotka korostavat hänen sääriä. Mitä tahansa hänellä on päällä, hän näyttää aina tyylikkäältä ja ajattomalta!

Megan Marklen ja Prinssi Harryn häät

Kensington Palatsi ilmoitti 27. marraskuuta, että prinssi Harry ja Meghan menevät naimisiin ensi keväänä. Häät järjestetään ensi toukokuussa 2018, jolloin he sanovat tahdon Windsor Linnan St. George kappelissa. Prinssi tapasi Meghanin toukokuussa 2016, joten kun he menevät naimisiin, he ovat tunteneet toisensa vain 2 vuotta. Nyt kuin Meghan on kihloissa, hän lopettaa näyttelemisen ja yrittäjyyden. Kun Meghanista tulee herttuatar, hänelle annetaan uusia tehtäviä ja hän tulee olemaan enemmän tekemisisä YKn naisten toiminnoissa ja muiden pienempien organisaatioiden kanssa Englannissa.

 

Love, DemiDemi van der Spek
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA