Retro Trendejä

Rima Baroud | Mainoskäytäntö | 12.10.2017 15.59
Retro Trendejä

Retro tyyliset vaatteet ovat yksi suurimmista obsessioistani, varsinkin vanhat kankaat ja siluetit. Kävelet sisään mihin tahansa kauppaan niin varmasti näet paljon 60-, 70- ja 80- luvun innoittamia vaatteita, leveälahkeisista housuista samettiin. 

Retro Inspiraatio

Klassikkojen omaksuminen modernilla tyylillä on tämän syksyn trendi, ja henkilökohtaisesti olen todella innoissaan tästä!

Puvut

Pukuja pidetään ensisijaisesti miesten asuvalintoina, mutta ei enää sillä 2017 on naisten pukujen vuosi. Pukemalla naisellinen puku päälle antaa sinulle mahdollisuuden ilmaista itsevarmuutesi. Eikä nämä puvut ole tarkoitettu pelkästään toimistoon, vaan myös ulosmenemiseen tai hienoon tapahtumaan tai juhlaan. Valitse hyvin istuva harmaa, musta tai valkoinen puku, tai jos olet todella rohkea, kokeile rohkeita värejä tai kuoseja. Voit myös käyttää puvun osia erikseen pukemalla pelkästää bleiseri tai huolitellut housut mjuiden vaatteiden kanssa. 

Vinyyli tai kiiltonahka

Kiiltävät kankaat ja vinyyli vievät meidät takaisin 60-luvulle. Rohkeat värit kuten punainen ja keltainen ovat tämän trendin kärjessä. Hameista takkeihin, laukuista nilkkureihin, kiiltonahka ja vinyyli tuovat räjähdyksen personaalisuutta pukeutumiseesi. Jos tahdot kokeilla tätä trendiä hieman hillitymmällä tavalla, kokeile mustaa kiiltonahkaa, esimerkiksi yhdistämällä kiiltonahkahame neuletakin kanssa. 

Tämä trendi on suosittu niin miesten kuin myös naisten keskuudessa, ja on helppo nähdä miksi. Tämä retro-inspiroima trendi käyttää hyväkseen kauniita kankaita kuten puuvilla, silkki ja villa. Yhdistä esimerkiksi tunika nahkaleggingsien kanssa ja pue pitkä takki tähän päälle. Mutta pitkät takit sopivat kaikkien asujen kanssa joten tähän kannattaa investoida! 

Love, RimaRima Baroud
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA