Suosituimmat Tanskalaiset Muotimerkit Miehille

Anne Marie Schulz | Mainoskäytäntö | 20.5.2019 12.16
Herrmode: Skandinaviska klädmärken

Miesten muoti - Suosituimmat Tanskalaiset Muotimerkit

Tanskan Kööpenhaminassa on muotiviikko kaksi kertaa vuodessa. Tämä on isoin muotiviikko koko pohjoismaissa ja se on pian täällä: Kööpenhaminan Muotiviikko järjestetään tänä vuonna 6.9-9.9.2019. Täällä kaikki suurimmat skandimerkit esittelevät tulevan kauden mallistoansa. Erityisesti tanskalaisten huippumerkkien edustus on suurta. Muotiviikkojen aikana saamme inspiraatiota pukeutumiseen ja näemme mikä on kuuminta muotia seuraavana kautena. 

Minun Suosikit:

Tanskalaiset merkit ovat nyt todella suuressa suosiossa! Monia suomalaisia kiehtoo näissä se tuttu ja turvallinen skandinaavinen design - neutraalit värit ja klassinen leikkaus. Monesti miehet jätetään varjoon ja muodissa keskitytään naisiin. Mikä on harmi sillä miesten muoti on myös todella kiinnostavaa! Monet miehet ovat alkaneet rohkeasti kokeilemaan eri trendejä ja tanskalaisessa muotimerkeissä on se parasta, että ne ovat todella tyylikkäitä, mutta myös klassisia, joita ei tarvitse heittää pois heti seuraavan kauden aikana. 

Fashiolasta löydät monia huippumerkkejä miehille ja naisille. Alle olen koonnut minun top 4 suosikkimerkkiä Skandinavian miesten muodista. 

Samsøe & Samsøe

Samsøe & Samsøe :sta on tullut jo klassikko lyhyessä ajassa kun puhumme kuummimmista skandibrändeistä ja ylipäätään tanskalaisesta muodista. Tältä merkiltä löydät yksinkertaisen tyylikkäitä vaatteita, jotka ovat klassisia. Erityisesti suosittelen tutustumaan tämän merkin takki- ja neulevalikoimaan. Jokainen ansaitsee sen täydellisen takin, joka on tehty laadukkaasta materiaaleista. 

Selected Homme

Kun puhutaan skandinaavisesta muodista emme voi olla mainitsematta Selected:iä! Tältä merkiltä löydät vähän kaikkea jokaiseen makuun. Mielestäni on kuitenkin yksi asia, mitä tämä merkki tekee paremmin kun moni muu merkki: Puvut! Selectedin puvut ovat leikattu klassisesti ja ovat elegantteja! Pidä siis tämän merkin valikoima erityisesti silmällä, kun etsit jotain hienoa juhliin. 

Herrmode: Skandinaviska klädmärken

Le Fix

Le Fix on jokapäivän streetwear brändi, jonka vaatteet ovat yleensä sporttisia ja noudattavat rentoa tyyliä. Tämä merkki on tunnettu salamalla varustetusta logosta. Tässä merkissä on se hyvä puoli, että voit helposti tehdä siitä oman tyylisen. Samaan aikaan Le Fix merkkiset vaatteet ovat täydellisiä rentoon päivään, mutta myös tarpeeksi trenditietoisia, että voit pitää niitä oikeastaan missä vaan. Näytät varmasti hyvältä tämän merkin t-paidassa!

HAN Kjøbenhavn

Pidän HAN Kjøbenhavn :sta todella paljon, sillä tämän merkin vaatteet ovat erittäin luovia ja ne näyttävät erilaisilta, mutta todella trendikkäiltä. Tämä merkki on isossa nosteessa juuri nyt ja se on erittäin trendikäs, ehkäpä juuri se trendikkäin skandimerkki nyt miehille. 

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA