Top 3 Suomalaiset vaatemerkit

Juuli Lilleberg | Mainoskäytäntö | 2.10.2019 10.50
Suomalaiset vaatemerkit

Kukapa ei rakasta suomalaisia vaatemerkkejä? Maailmalla on alettu kuhisemaan entistä enemmän suomalaisista vaatemerkeistä. Jo oli aikakin! Tuntuu, että viimeisten vuosien aikana on puhuttu paljon muista skandinaavisista muotimerkeistä, mutta nyt on suomen vuoro loistaa! Suomalaiset vaatteet yksinkertaisesti sopivat monien suomalaisten vaatetyylin. Tähän blogiin olen koonnut kolme suomalaista vaatebrändiä, jotka ovat ehdottomasti ne suosituimmat ja puhutuimmat tällä hetkellä. 

Top 3 Suomalaiset vaatemerkit

  1. Makia
  2. Marimekko
  3. Nanso

1. Makia 

Makialta löydät vaatteita niin miehille kuin naisille! Tämä makia vaatemerkki edustaa sitä perinteistä skandi-tyyliä: vaatteet noudattavat ajatonta muotoilua ja yleisilme malliston väreissä on hyvin neutraali ja maanläheinen. Makia on suuressa suosiossa etenkin nuorison kohdalla, mutta vaatteet ovat sitä tyyliä, että ne sopivat kaikenikäsille! Se on suomalainen, vuonna 2001 perustettu yritys. Suosittelen kurkkaamaan Makia takit, sillä nämä ovat todella trendikkäitä: ne ovat tarpeeksi lämpimät talveksi, mutta näyttävät myös hyvältä. Erityisesti miehille löydät tältä merkiltä kivoja perusvaatteita, jotka sopivat arkeen. Katso meidän suosikki Makia vaatteet alta!

Marimekko

En tiedä ketään suomalaista, joka ei olisi tutustunut Marimekkoon. Tämä on kenties kaikkienaikojen ikonisin ja suositun suomalainen brändi, joka on tunnettu erityisesti unikko- kuosistaan. Marimekolla on pitkä historia takana se perustettiin vuonna 1951, ja nykyään maailmanlaajuisesti sillä on 159 myymälää.  Marimekko on myös pyörähtänyt New Yorkin muotiviikoilla. Jos unikkokuosi ei nappaa, tältä merkiltä löydät myös muita ihania kuoseja! Olen hurahtanut marimekon raitakuosiin! Suosittelen erityisesti tsekkaamaan mekot!

Nanso

Minusta tuntuu, että Nansosta ei puhuta enään niin paljon kuin ennen, mutta Nansoa ei kuitenkaan pidä unohtaa kun mietimme niitä suosituimpia ja tunnetuimpia suomalaisia vaatemerkkejä. Myös Nansolla on pitkä historia takana: se on vuonna 1921 perustettu perheyritys. Vuonna 2014 Nanso nimettiin sen vuoden Suomen arvostetuimmaksi vaatemerkiksi. Nanso on tunnettu erityisesti sen ihanista trikoo-vaatteista ja kuoseista, eikä ole ihme, että Nanso on valloittanut monen suomalaisen sydämmen ja suosion suomalaisissa vaatteissa. 

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA