Syksyn Parhaat Naisten Saappaat

Rima Baroud | Mainoskäytäntö | 27.5.2019 14.28
Syksyn Parhaat Naisten Saappaat

Vaikka emme haluaisikaan myöntää itsellemme tätä, syksy on tulossa. Päivät lyhenee ja ilmat viilenee, mutta yksi positiivinen asia tässä on, että on taas aika alkaa etsimään uusia syksy- ja talvivaatteita kylmiin ilmoihin. Henkilökohtainen suosikkini on uusien saappaiden etsintä. Tunnen itseni aina itsevarmaksi ja tyylikkääksi saappaissa, etenkin kun ne on varustettu koroilla. 

Saapaat joka tilanteeseen

Saappaat ovat erittäin monipuoliset ja voivat täysin muuntaa tylsän asun. Joko sitten baariin tai ihan vain kaupungille, tykkään käyttää hienoja saappaita lisätääkseen sitä jotain ekstraa asuuni. Tästä blogista voit lukea top 3 muotitoimittajimme naisten saappaat tälle syksylle. Löydä parhaat nilkkurit ja nahkasaappaat Fashiolasta!

Nilkkurit

Nilkkurit ovat kaikista saapasmalleista suosikkini, sillä ne ovat kenties käytännöllisimmät! Syksyllä ja talvella nilkkurit suojaavat kylmältä, ja jos tahdot niitä viellä kesälläkin käyttää, nilkkurit ovat ehdottomasti viileämmät kuin esimerkiksi ylipolvensaappaat. Yhdistä skinny farkkujen ja tunikan kanssa luodaaksesi rento mutta tyylikäs asu, tai vaikka mekon kanssa jos haet naisellisempaa lookkia. Löydä alta parhaat nilkkurit syksylle!

nahkasaappaat

Ylipolvensaappaat

Tämä malli on jo parin kauden ajan näkynyt runwaylla ja kadulla. Vaikka aluksi epäröin pituuteni takia (tai sen puutteesta) että sopiiko tämä malli minulle, ihailan ylipolvensaappaita ystävieni päällä ja haaveilin joskus omistavani omat. Ylipolvensaappaat antavat asulle särmää ja ovat ehdottomasti asun kohokohta. Yhdistä mekon tai nahkahameen kanssa jos tahdot tuntea itsesi seksikkääksi ja itsevarmaksi. Jos haet rennompaa tyyliä, pue ylipolvensaappaat esimerkiksi skinny farkkujen tai leggingsien päälle. 

Ylipolvensaappaat

Biker Saappaat

Biker saappaat ovat ehdottomasti go-to saappaani kun haluan pukeutua rennosti. Vapaapäivänä luontoon tai ystävien kanssa kaupungille, biker saappaat ovat mukavat ja niissä voi kävellä koko päivän ongelmitta. Vaikka itse yleensä päädyn usein valitsemaan perus mustat, biker saappaita löytyy monessa eri värissä ja mallissa. Paras asia biker sappaissa on se että ne sopivat melkein kaikkiin asuihin, niin farkkujen ja neuletakin kuin mekon kanssa. Kuitenkin erityisesti rakastan yhdistää nämä nahkasaappaat nahkatakin kanssa!

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA