Syksyn/Talven 2019-2020 muotitrendit

Juuli Lilleberg | Mainoskäytäntö | 5.9.2019 11.12
Syksyn/Talven 2019-2020 muotitrendit

Vaikka kesää on vielä jäljellä, on jo aika suunnata katse syksyn ja talven tuleviin trendeihin. Kesämekkojen jälkeen on ihana käpertyä lämpimään neuleeseen. Tämän kauden pääosassa on usein takit, sillä nämä ovat ehdottomasti se käytetyin vaatekappale vaatekaapissa kun ilmat viilenevät. On siis aika kaivaa takit ja neuleet kaapin perältä, tai harkita ostamaan uudet, jos nykyiset eivät enään mielytä silmää. 

Nämä ovat syksyn/talven 2019/2020 muoti ja trendit

Takit ovat luonollisesti pääosassa syksyn ja talven 2019 muodissa. Catwalkeilla nähtiin paljon tyylikkäitä takkeja, pieniä minikokoisia laukkuja ja villamekkoja.  Trenditietoiset valitsevat tänä kautena joko beigen takin, tekoturkistakin tai todella pitkän takin joka ylettyy jopa nilkkoihin asti. Löydät tästä blogista 5 suosikki trendiä naisille tulevalle kaudelle.

  1. Tekoturkistakit
  2. Beige
  3. Villamekot
  4. Minilaukut
  5. Pitkät takit
tekoturkistakki

Tekoturkistakit

Turkistakit ovat ihania, sillä ne tuovat glamouria asuusi ja ne ovat todella lämpimiä! Tämän takin voit yhdistää erittäin hienoon juhlaan iltapuvun kanssa, tai tuomaan luksuksen tunnetta arkeen farkkujen ja saappaiden kanssa. Ne ovat pörrösiä takkeja, jotka varmasti kiinittää huomiota. Valitse takki klassisen tyylikkään mustana, tai joko trendikkäällä kuosilla, kuten leopardikuosilla varustettuna. Tämä takki on ihana talveen ja syksyyn! 

2. Beige

Beigen eri sävyt ovat ehdottomasti se mihin sinun ehdottomasti kannattaa pukeutua tänä syksynä ja talvena. Nämä sävyt ovat klassisia, ja luovat tyylikkään pohjan muille väreille ja kuoseille. Tämän värin kanssa yhdistäminen on erittäin helppoa. Valitse esimerkiksi beigen värisen poolopaidan, tai trendikkään beigen takin, niin olet syksyn trendin allonharjalla. 

Villamekko

Villamekot

En tiedä sinusta, mutta ainakin minä olen odattanut villamekkojen paluuta muotiin jo kauan ja nyt vihdoin ja viimein se kausi on tullut! Ne ovat erittäin käteviä varsinkin talvisin, sillä ne ovat lämpimiä, joten tässä mekossa ei tule kylmä yhdistämällä sen paksujen sukkahousujen tai ylipolvensaappaiden kanssa. Suosikkini villamekoista tälle kaudelle on ehdottomasti palmikkokuviolla varustettu beige villamekko. 

Minilaukut

Tämän kauden muodissa laukut senkuin pienenee entisestään. Tänä syksynä ja talvena trenditietoiset valitsevat siis erittäin minikokoisen laukun ison olkalaukun sijasta. Ainakin minulle tämä trendi tuottaa hieman haastetta, sillä tykkään kantaa melkeen koko omaisuuden mukanani mihin ikinä menenkään, mutta uskon että tämän trendin mukana tämä haaste on todella hyväksi, sillä en todellaan tarvitse kantaa kaikkea. Minilaukut ovat kaikenlisäksi erittäin söpöjä! 

Pitkä Takki

Pitkä Takki

Tänä syksynä ja talvena trenditakin mitta on pitkä, ja osuu jopa nilkkojen kohdille. Tämä sopii siis loistavasti suomen kylmiin olosuhteisiin, sillä se tuo myös lämpöä vyötärön alapuolelle. Löydät monta eri mallia pitkistä takista ja voit valita värin mielesi mukaan! Valitse esimerkiksi trendikkään beigen värisen pitkän takin turkissomisteisella yksityiskohdilla. Löydät myös tästä kategoriasta pitkiä untuvatakkeja, jonka päällä sinulla ei varmasti tule kylmä. 

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA