Syksyn trendit: nämä ovat suosikkimme.

Nina van Boxtel | Mainoskäytäntö | 22.8.2017 12.21
Syksyn trendit: nämä ovat suosikkimme.

Vaikka onkin vasta elokuu, kun ulos katsoo, huomaa että syksy on jo alkamassa. Eli on jo aika miettiä syksyn trendejä. Tämän syksyn trendit ovat erittäin monipuoliset, mutta sehän on vain hyvä asia sillä kaikille löytyy varmasti jotain kivaa. Tulet näkemään paljon printtejä, röyhelöitä ja punaista, paljon punaista! 

2017 Syksyn trendit

Trendiväri: Punainen

Onko punainen suosikkivärisi? Jos on niin olet onnekas tänä syksynä sillä tulemme näkemään paljon punaista. Punaisia mekkoja, punaisia paitoja, punaisia housuja ja punaisia asusteita. Miten sitten päätät käyttää punaista, tänä syksynä tulee olemaan punaista räjähdysmäisesti. 

Maxi

Ajattelitko etä maksimekkoja ja -hameita voi käyttää pelkästään kesällä? Think again. Tänä syksynä tulemme näkemään myös paljon pitkiä mekkoja ja hameita: täydellinen juhlaan ja miksi ei myös arkeen. Pitkä juhlamekko on ehdoton must-have mekkokokoelmassasi, eli eikun etsimään.

Teräväkärkiset kengät

Kyllä, teräväkärkiset kengät ovat taas muodissa. Nilkkurit ja korkokengät joissa on terävä kärki ovat tyylikkäät ja klassiset, ja tarvitset ehdottomasti ainakin yhdet molempia kenkäkokoelmaasi. Alla näet meidän suosikkimme. 

Trenssitakki

Takki, joka sinulla täytyy kaapista löytyä tänä syksynä on trenssitakki. Tämä klassinen malli on hyvä vaihtoehto perus nahkatakille. Trenssitakki on 2017/2018 ehdoton must-have takki, ja tämä on jo monen bloggaajan suosikki.    

Pehmeät värit

Jos käytät normaalisti syksyllä ja talvella pelkästään tummia värejä, tänä syksynä tämä muuttuu. Tänä syksynä tulet näkemään paljon värejä kuten violetti, vaaleanpunainen ja nude.  Nämä iloiset värit saattavat jopa piristää harmaata syksyä. 

Love, NinaNina van Boxtel
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA