Syyssuosikki: Farkkupaidat miehille

Lene Johannessen | Mainoskäytäntö | 1.11.2017 14.57
Syyssuosikki: Farkkupaidat miehille

Klassikko, joka ei koskaan mene pois muodista, on farkkupaita miehille. Farkkupaitoja on monen muotoisia ja värisiä, ja lukemattomia tapoja pukea. Alla näytän miten me täällä Fashiolassa stailaisimme farkkupaidan.

Takuutyylikäs asukokonaisuus

Farkkupaita on helppo yhdistää kaiken kanssa, mutta meidän suosikki asukokonaisuus on farkkupaita mustien farkkujen ja raitapaidan kanssa. Pue tyylikkäät lenkkarit tai nahkasaappaat niin olet valmis joka tilanteeseen.

Toinen vaihtoehto on yhdistää farkkupaita chinojen kanssa. Tähän asuun sopii parhaiten perus valkoinen t-paita ja trendikkäät lenkkarit. Viimeistele asusi tyylikkäällä hatulla.

Farkkupaita on vaate, jonka kaikkien miesten pitäisi omistaa. Jos sinulla ei vielä sellaista ole, ehkä saat inspiraatiota meidän suosikeistamme. Jos farkkupaita ei ole mieleesi, meiltä löytyy myös suuri valikoima muita paitoja, raidallisia ja ruudullisia, eri materiaaleja ja värejä. Muista että Musta Perjantai, tai Black Friday, on pian täällä, jolloin voit tehdä todella hyviä löytöjä ja käyttää hyödyksi suuria alennuksia. 

      

Love, LeneLene Johannessen
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA