Tämän takia Fila on merkki joka näkyy nyt kaikkialla

Sophie Tarif | Mainoskäytäntö | 24.6.2019 14.21
Fila disruptor

Uusin must have merkki on nyt Fila. Tällä merkillä tulee aina olemaan minulle erityisen hyviä muistoja, sillä ensimmäiset tennarit jotka aikanaan ostin, oli Filan. Olin varmaan 14 vuotias kun ostin nämä, tai oikeastaan äitini osti minulle. Tähän aikaan tennarit olivat lähinnä vain urheilua varten, toisin kuin nyt. Mutta nämä Fila tennarit jotka minulla olivat, eivät todellakaan olleet yhtä coolit kuin Filan uudet mallit, kuten Fila Disruptor malli. Olen hulluna tähän merkkiin tällä hetkellä, ja haluan kaiken Disruptor tennareista Fila mekkoon.

Fila kengät disruptor

Fila tennarit jotka kaikki haluavat nyt

Kaikki ovat nyt hulluna Fila kengät Disruptor -malliin. Filan Disruptor malli on saatavilla mustana ja valkoisena, ja korkea- tai matala-vartisena. Mistä ostaa tämä malli? Valitettavasti nämä ovat loppuunmyyty melkein kaikkialla, mutta me olemme löytäneet vielä pari kauppaa joilla on saatavilla. Ja tietysti voit valita toisen malliset Fila kengät, sillä omasta mielestäni kaikki Filan mallit tällä hetkellä ovat kivoja.   

Fila kengät disruptor

Miten yhdistää Fila Disruptor kengät

Filan Disruptor kengät ovat niin sanotut ‘chunky sneakers’. Tunnistat mallin paksuista pohjista ja karkasta tyylistä. Koska nämä kengät ovat aika isot ja miehekkäät, tykkään itse yhdistää nämä hieman naisellisempien vaatteiden kanssa tasapainoittamaan asua. Yhdistä esimerkiksi skinny farkkujen tai sporttisten leggingsien kanssa.

Fila Mekko

Vaikka Filan tennarit ovat ehdottomasti suosikkini tällä hetkellä merkiltä, Filan mekko on toinen must have kevääksi. Tämä mekko muistuttaa vähän tennismekkoa, mutta oikei yhdistettynä saat todella trendikkään asun aikaiseksi.

Naisten Fila Colleget

Logot ovat yksi kevään/kesän 2018 suurimmista trendeistä. Fila logo collegella olet täysin mukana tässä trendissä. Valitset sitten collegen hupulla tai ilman, jokatapauksessa voit käyttää tätä joka päivä. Täydellinen farkkujen ja tennarien kanssa.

Naisten Fila T-Paita 

Logo t-paidat ovat aina muodissa. Viime kesänä kaikilla oli Leviksen logo paita, tänä vuonna Fila valloittaa. Tässä on omat suosikkini:  

Fila Sukat

Erittäin hipster: Fila sukat. Nämä sukat saa näkyä lahkeiden alta tai jos käytät niitä minihameen kanssa. Ja tietenkin Filan tennarit jalkaan. Näin viimeistelet asusi täydellisesti.    

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA