Se täydellinen naisten talvitakki 2019

Anna Øverås | Mainoskäytäntö | 12.11.2019 14.43
Den perfekte vinterjakke

Talvitakki on se talven tärkein vaatekappale. Koska se on usein se vaatekappale jonka päällä liikuin useimmiten, haluan että se on trendikäs. Kuitenkin sen metsästys on välillä erittäin haastavaa. Ongelmani on, että olen joko hankkimassa takkia liian myöhään, jollon kokoni on juuri siitä takista loppuunmyyty kaupoista. Netistä löydät talvitakkeja kuitenkin todella paljon, ja kokoja löytyy usein paremmin kuin kaupoista. Löydät tästä blogista talvitakkeja moneen eri makuun: trendikkäitä puffertakkeja, klassisia tekoturkistakkeja, kuin myös talvitakkeja edullisesti alennuksessa. Usko tai älä, voit löytää talvitakkeja aleesta jo syksyllä ja ennen joulun jälkeisiä suuria alennusmyyntejä.

Se täydellinen naisten talvitakki 2019

Minulle ainakin tuottaa vaikeuksia päättä minkä mallisen takin haluan hankkia talveksi, sillä naisten talvitakkejen valikoima on niin suuri! Löydät kaikkea klassisen tyylikkäistä tekoturkistakeista, sporttisen trendikkäisiin puffertakkeihin. Takkeja pitää löytää pari vaatekaapista eri tilanteisiin. Parkatakki on ehdottomasti se luottotakki kylmään ilmaan ja paukkupakkasiin. Shearling takki sopii kaupungille päälle kun ilma on hieman lauhempi. Tekoturkistakki on loistava pikkujouluihin, tai uuden vuoden juhliin. Toivottavasti tästä blogista löydät sen täydellisen talvitakin, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi. Katso myös tämän blogin lopusta suuren valikoiman Fashiolan toimittajien valinnat parhaista talvitakeista alennuksessa!

  • Shearling Takki

Tämä takki oli todella trendikäs 70- ja 80-luvulla ja nyt se on vihdoin takaisin muodissa ja ehkäpä se trendikkäin talvitakki 2019. Hyvällä tuurilla voit löytää vintage shearling takin sukulaisen vintiltä, mutta kaupoissa on myös monta vaihtoehtoa, joista voit valita löytääksesi sinulle mieluisen värisen ja mallisen. Tämä takki on todella lämmin, jos valitset laadukkaan yksilön. Voin olla myös varma, että laadukas shearling takki kestää vuosia kovassa käytössä. Voit valita joko aidon nahkatakin tästä takkimallista tai tekonahkaisen, jos et pidä nahkatakeista. Joten tämä on myös vaihtoehto niille, jotka haluavat jotain muuta materiaalia kuin nahkaa. Yhdistä tämä takki farkkujen, tämän talven hittisaappaiden - cowboy saappaiden ja lämpimän pipon kanssa.  

Den perfekte vinterjakke
  • Puffer Takki

Tämä takki on käytännöllinen, mutta myös erittäin trendikäs takki. Puffer takki on täydellinen Suomen kylmään ilmastoon. Laadukas takki on usein täytetty höyhenillä, joka pitää sinut varmasti lämpimänä. Jos pukeidut usein spottiseen tyyliin, puffer takilla saat sporttisen lookin aikaan, joka sopii pakkasiinkin. Esimerkiksi The North Face pufferit ovat nyt todella suosittuja. Tämä takki näyttää erityisen hyvältä stailattuna kapean alaosan kanssa, kuten skinny farkkujen kanssa. Yhdistä vielä klassiset Timberland saappaat, niin tämän talven trendikäs on valmis. Tämä on ihanteellinen naisten talvitakki, joka on käytännöllinen kuin myös lämmin. 

  • Tekoturkistakit

Tekoturkistakit ovat ehkä se kaunein ja ajattomin talvitakki, jonka voit löytää vaatekaapistasi. Olen varma, että mummosi on omistanut jo vuosikymmeniä sen turkistakin, joka on vielä kovassa käytössä. Varsinki pikkujoulukautena tälle takille löytyy varmasti käyttöä. Tekoturkistakit ovat kuitenkin viime vuosina saavuttaneet suuren suosion, ja ovat suosituimpia kuin turkistakit, sillä ne näyttävät kuin aidosta turkiksesta tehdyiltä. Joulun rientoihin yhdistä tämä takki kauniin merkkilaukun ja mekon kanssa

Talvitakit Alennuksessa
  • Talvitakit alennuksesta

Talvitakit ovat välillä todella kalliita, ja jos haluat löytää takin edullisesti, välillä se tuottaa harmaita hiuksia, sillä monesti et voi odottaa seuraaviin alennusmyynteihin, että voit ostaa talvitakin alennuksesta. Varsinkin jos haluat ostaa takin, joka on laadukas ja joka kestää vuosia, voit joutua pulittaa isoja summia talvitakista. Ehkä olet onnekas ja löydät unelmiesi takin Fashiolasta suurella alennuksella? Nyt kun aleet ovat lähestymässä, löydät talvitakkeja jopa 70% alennuksella, myös lempimerkiltäsi. Mahdollisuudet ovat siis suuret, että löydät juuri sen takin, jota olet silmäillyt aiemmin alennettuun hintaan. Katso tämän talven trendikkäät ALE talvitakit ja löydä uusi takkisi, joka pitää sinut lämpimänä tänä talvena. 

  • Monki Takit

Yksi minun lempimerkeistä takkien suhteen on ehdottomasti Monki! Hinta-laatu suhde näissä on loistava, sillä kaapistani löytyy vieläkin Monkin teddytakki, jonka löysin 5 vuotta sitten. Kaikenlisäksi vielä nappasin sen alennuksesta. Katso täältä Monkin takkivalikoima ja löydä suosikkisi monista eri takkimalleista! 

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA