Tekoturkikset

Demi van der Spek | Mainoskäytäntö | 18.9.2017 15.34
Tekoturkikset

Teko- tai Faux-turkis

Tämä halattavan ihana trendi pitää sinut varmasti lämpimänä talven pakkaset, mutta jopa jo syksyllä on ihana piiloutua suuren pörrötakin sisään. Keinokarva on täydellinen tapa pukeutua turkikseen eettisesti. Tämä takki on sellainen jota et koskaan tahdo ottaa pois päältä.

Tänä kautena on paljon valinnanvaraa tekoturkiksista! Alla on valikoima tämän kauden ihanimpia tekoturkiksia.  

Tekoturkikset

Värikkäät tekoturkikset

Koska Suomen syksy on niin pimeä ja harmaa, suosittelemme väreihin pukeutumista piristämään mieltäsi. Ihana kirkas keltainen tai sininen väri jos olet todella rohkea, tai sitten tumma sävy kuten metsänvihreä tai viininpunainen. Yhdistä turkiksesi nahkahameen kanssa tuodakseen glamouria asuusi.  

Tekoturkikset

Kuviolliset tekoturkikset

Värikkäiden tekoturkiksien lisäksi on myös paljon kuviollisia tekoturkiksia. Erityisesti eläinkuvio on erittäin kuuma tällä kaudella. Tiikerikuvio tai värillinen seeprakuvio? Tai vaikka raidallinen tai monivärinen tekoturkis? Valinnanvaraa löytyy. Yhdistä kuviollinen tekoturkis minimaalisten nilkkurien ja tunikan kanssa helppo mutta tyylikäs asu. Kuviollisella tekoturkiksella varmasti erotut joukosta. 

Tekoturkikset

Tekoturkis liivi tai kaulus

Jos et tahdo kokonaista turkistakkia, kokeile esimerkiksi tekoturkisliiviä neuletakin päällä tai mallia jossa on tekoturkiskaulus. Näillä malleilla voit kokeilla tekoturkis trendiä ilman liika sitoutumista. &Other Stories:illa on uutuuksia jotka kannattaa käydä tarkastamassa.  

        

     

Love, DemiDemi van der Spek
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA