Tervetuloa Fashiola Finland:iin

Daniela Backman | Mainoskäytäntö | 30.6.2017 13.53
Welcome to Fashiola Finland

Tervetuloa Fashiola Finland:iin! Monille teistä tämä on varmaan ensimmäinen kerta sivuillamme joten haluamme aloittaa toivottamalla sinut lämpimästi tervetulleeksi. Maailmanlaajuisesti jo pari vuotta toiminut Fashiola on saapunut vihdoinkin Suomeen. Tutustu sivuumme ja pidä hauskaa.

Mikä on Fashiola ja miten se toimii? 

Ennen kuin menemme yksityiskohtiin Fashiolan toiminnasta, aloitamme lyhyellä selityksellä, miten kaikki alkoi. Alankomaissa vuonna 2012 perustettu Fashiola on kansainvälinen muoti hakukone. Kun aika tuli avata kansainvälisillä markkinoilla, Kleding.nl nimisenä alkanut verkkosivu muuttui Fashiola:ksi. 

Kasvu Alankomaissa oli nopea ja menestynyt, jonka takia laajennus ulkomaille oli helppo valinta. Vuosi Alankomaiden jälkeen, Fashiola.de lanseerattiin. Tämän jälkeen Fashiola lajensi useampiin markkinoihin, Kuten Espanjaan, Isoon-Britanniaan ja Ranskaan. Vuonna 2016, 9 uutta maata seurasi, joista Tanska lanseerattiin joulukuun viimeisinä viikkoina. 

Viimeisimmät lisäykset Fashiola perheeseen olivat Austraalia, Norja ja USA. 

Työkalumme!

Nyt kun tiedätte hieman Fashiola:n alkuperästä, on aika kerto fantastisista työkaluistamme. Ennen kaikkea tarjoamme hakukoneen jolla voit etsia ja suodattaa eri merkkien tuotteita eri verkkokaupoista. Alla on lista muista mahtavista työkaluistamme: 

Luo tili ja tallenna tuosikki tuotteesi

Fashiola.fi sivulla voit helposti luoda oman käyttäjätilin, lisätä kuvan itsestäsi ja tallentaa suosikki tuotteesi sivuillamme. Näin voit pitää kirjaa unelmavaatteistasi, vaatteita joita voisit käyttää eri tapahtumiin tai yksinkertaisesti vaatteita jotka sinun on pakko saada.

Alehälytys

Me kaikki haluamme säästää rahaa, eikö vain? Joskus se oikea laukku tai unelma kenkäpari ei vain sovi budjettiisi. Alehälytykset ovat pelastuksesi! Lähetämme sinulle automaattisesti sähköpostiviestin kun tallennettu suosikkituotteesi on alennuksessa. 

Stylebookit

Luovuus iskee? Meillä on sinulle ratkaisu. Stylebook työkalulla voit luoda asukokonaisuuksia, kokeilla uusia trendejä tai yksinkertaisesti tehdä kokoelmia suosikki tuotteistasi. Stylebookeja on todella helppo luoda, ja vielä helpompaa jakaa ystäviesi kanssa sosiaalisen median välityksellä.

Vinkkejä & vihjeitä

Etsitkö muoti, matkustus tai lifestyle inspiraatiota? Käy katsomassa Blogimme. Blogissamme löydät kaikennäköistä tietoa uusimmista trendeistä, matkustus hotspoteista tai muotivinkeistä.

Muodin hakukone

Näiden mahtavien ominaisuuksien lisäksi, hakukoneemme on tärkein. Hakukone on suunniteltu auttamaan sinua löytämään etsimääsi tuotetta/tuotteita, helposti ja mukavasti. Etsitkö uutta uimapukua? Löytääksesi juuri ses oikean, vertaa tyylejä monesta eri verkkokaupasta. Fashiola kokoa kaikki parhaat merkit ja verkkokaupat samaan paikkaan helpottaakseen hakuasi. Jos etsit jotain tiettyä, hyödynnä meidän hyvin järjesteltyjä kategorioita ja tehokkaita haku suodattimia löytääksesi tarkalleen mitä haet. Suodattimien avulla voit hakea hinnan, värin, materiaalin, koon, merkin ja verkkokaupan mukaan. 

Yritämme jatkuvasti parantaa kokemustasi Fashiola sivuillamme. Jos sinulla on kysymyksiä, kommentteja tai haluat muuten vain jutella, laita viestiä meillä ota yhteyttä lomakkeen kautta tai löydä meidät sosiaalisessa mediassa. Iloista shoppailua!

Love, DanielaDaniela Backman
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA