Se täydellinen miesten toimistoasu

Lena Steffen | Mainoskäytäntö | 2.1.2019 11.29
toimistovaatteet

Joka aamu näen ystävieni kamppailevan löytääkseen sen täydellisen toimistoasun. Ystävieni mukaan on vaikea löytää sopivia toimistovaatteita menettämättä omaa tyyliä. Siispä tästä blogista voit löytää business muotia miehille. Aiheuttaako puku päällä käveleminen viitenä päivänä viikossa sinulle tuskan hikeä? Ei hätää, lue eteenpäin sillä löydät myös vaihtoehtoisia, mutta business hyväksyttyjä asukokonaisuuksia miehille. Katso alta meidän valinnat toimistovaatteeksi

Toimistovaatteet: Kolme trendiä, jotka ovat hyväksyttyjä konttorissa

Vaikka Casual asukokonaisuus on hyväksytty monissa yritykseissä, on myös vieläkin monia jossa farkut ovat kielettyjen vaatteiden listalla. Lisäksi haluat varmasti antaa itsestäsi mahdollisemman siistin ja ammattimaisen kuvan. Kuitenkin yksi sääntö toimii tässä aina: lisäämällä miesten bleiserin muunnat asusi hetkessä toimistoon sopivaksi.  Löydä alta kolme toimistoasukokonaisuutta miehille, jotka silti säilyttää uniikin tyylisi. 

Outfit para el trabajo

Jos sinun tyylisi on casual chic

Onko tyylisi valmiiksi jo casual chic? Sillon sinun ei tarvitse paljon muuttaa pukeutumistyyliäsi työpaikallasi. Moderniin asukokonaisuuteen voit valita miesten bleiserin, tummansiniset housut, poolopaidan ja matalat kengät. Valitse tummia värejä talvella, ja kesäisin voit valita vaaleita värejä, kuten beiget housut, jotta yleisilme on kirkkaampi. 

miesten bleiseri

Jos sinun tyylisi on enemmän alternatiivinen

Onko sinun tyylisi enemmän rock & roll? Käytätkö aina bändipaitoja ja elät mustissa farkuissasi? Tällä tyylillä virallinen toimistotyyli voi olla isompi haaste, mutta se on ehdottomasti mahdollinen. Valitettavasti sinun täytyy jättää nämä paidat kotiin. 

Jos tyylisi on normaalisti sporttinen

Pukeudutko normaalisti urheilullisesti? Ei ongelmaa. Vaikka ei ole sallittua tulla toimistoon urheilupaidassa, shortseissa ja lippiksessä, voit aina löytää vaihtoehtoja. Tennarit ovat nykyään sallitut toimistopukeutumisessa, joten tämä on helppo tapa lisätä sporttisuutta lookiisi. Voit yhdistää nämä bleiserin, harmaiden housujen ja poolopaidan kanssa, jotta asusi on tarpeeksi virallinen.  

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA