Toimistovaatteet - Piristä arkipukeutumista midihameella

Rima Baroud | Mainoskäytäntö | 28.3.2019 9.54
Toimistovaatteet - Piristä arkipukeutumista midihameella

Olitpa työskennellyt toimistossa vuosia, tai olet juuri valmistunut yliopistosta ja olet astumassa työelmään, perus business-look ei välttämättä huuda inspiroivaa muotia ja tyyliä sinulle. Jos olet onnekas, ja pukeutumiskoodi on hieman rennomman puolella, sinun ei tarvitse kokonaan ostaa uutta vaatevarastoa töihin sopivaksi, joka ei ole nähnyt vuosiin värejä tai kuvioita. Sillä musta, harmaa ja valkoinen ovat tyypillisesti värejä, jotka vallitsevat business -maailmassa.

Toimistovaatteet - Piristä arkiasuasi midihameella!

Jos olet juuri aloittamassa uraa business -maailmassa, tai kentes olet vaihtamassa uraa, sinulla saattaa tuntua siltä, että oma henkilökohtainen tyylisi ei ole siirettävissä työpukeutumiseen. Älä kuitenkaan luovuta! Jos olet joku joka ei pysty näkemään itseäsi mustassa bleiserissä, valkoisessa kauluspaidassa ja mustassa kynähameessa tai housuissa, voit lukea eteenpäin, koska kerron helppoja tapoja miten voit muuntaa business lookkisi helposti midihameella, sillä se on imarteleva monille eri vartalomuodoille ja myös erittäin sopiva business elämään. Voin vannoa että kolleegasi osaa arvostaa jos olet rohkea ja kokeilet eri värejä ja kuvioita työpukeutumisessa. Piristät varmasti tällä koko työympäristöä, ainaisten mustien ja valkoisten vaatteiden keskellä. 

Arkiset Midihameet

Sinun on hyvä omistaa ainakin yksi midihame, ja monipuolisin valinta on ostaa hieman rennompi yksinkertainen yksilö. Sillä saat helposti ja vaivattomasti tyylikkään ja monipuolisen asun moneen menoon. Töihin lähtiessä tämä yksilö saa kolleegat ihastelemaan, että mistä olet ostanut sen. Parasta tässä hameessa et voit stylata sen helpommaksi hienommaksi, jos suuntaat vaikkapa tapaamiseen töissä tai sinulla on menoa töiden jälken. Klassinen ilme tällä hameella on taattu! Jos sinulla on tiukka pukukoodi töissä, suosittelen valitsemaan hieman jäykemmän materiaalin, joka antaa ryhtiä. Mokkainen yksilö on tähän erittäin sopiva, ja valitsemalla neutraalin värin et varmasti riko pukukoodia.

Pliseerattu Vekkihame

Tämä hame on ehdottomasti se tämän kauden IT hame ja on nyt todella trendikäs! Siispä trenditietoiset valitsevat pliseeratun midimittaisen hameen toimistoon! Tämä on erittäin kevyen näköinen hame ja sopii erityisen hyvin lämpimälle ilmalle. Tämän valitsemalla ei kannata pelätä valita rohkeaa printtiä, kuten leopardikuosia. Vekkihameen kanssa on hyvä valita hyvin istuva yläosa, joka on neutraalin värinen. 

Ihoa myötäilevä midihame

Tämä hame on niille naisille, jotka uskaltavat näyttää muotoja toimistopukeutumisessa. Valitsitpa nahkaisen, mokkaisen tai puuvillaisen, midihame muuttuu heti asun keskipisteeksi. Tämän kanssa on hyvä yhdistää hieman rennommin istuva yläosa, kuten rento pusero tai neule

Virallisimpia vaihtoehtoja 

Jos omistat jo midimittaisen hameen, voit helposti muokata sitä business tyyliin valitsemalla sopivan yläosan ja asusteet. Bleiseri on tässä aina hyvä vaihtoehto tuomaan virallisuutta asuusi, ja klassinen musta bleiseri on se vaatekappale, joka on must-have toimistovaate. Klassinen harmaa kynähame, ei ehkä kuullosta siltä kaikkien innostavilta vaatekappaleelta, mutta tämä neutraali kappale avaa monia eri mahdollisuuksia asustaa sitä: voit helposti yhdistää ihanat värikkäät ja näyttävät korvakorut, jotka piristävät hetkessä asuasi. Asusteet on se asia, jolla haluat tuoda omaa tyyliäsi esiin, jos ja kun haluat pitää asusi erittäin virallisena. 

Joten miten tiedät, mikä on oikea midihame sinulle? Rehellisesti sanottuna, se riippuu. Jos olet lyhyt (kuten minä) suosittelen etsimään mallia, joka osuu juuri polven alapuolelle. Yhdistettynä avokkaiden tai korkeakorkoisen nilkkureiden kanssa, et näytä niin lyhyeltä enään, mikä on välillä vaarana tämän pituisessa hameessa. Jos olet hieman pidempi, sillon sinulla ei ole huolta! Voit yhdistää tämän helposti minkä tahansa kenkien kanssa. Tyylin suhteen, valitse omasi tilanteesi mukaan, löydät varmasti jotain mieluista suuren valikoimamme joukosta!

Love, RimaRima Baroud
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA