Top 3 muodikasta kesämekkoa tälle kaudelle

Juuli Lilleberg | Mainoskäytäntö | 13.5.2019 11.47
kesämekko

Kesä on täällä, ja se myös tarkoittaa että on aika kaivaa kesämekot kaapin perältä, sillä mekkokausi on alkamassa! Mekot ovat minun lempivaatekappale pukea päälle, sillä ne ovat ihania ja niin kesäisiä. Kun puen leningin ylleni kesäfiilis herää minussa automaattisesti. Helteillä kotimaassa tai jos suuntaan lomamatkalle ulkomaille vilpoinen kesämekko on must have matkalaukussa. Voisin elää näissä, jos vain Suomen säät sallisivat tämän.  Kuitenkin kylmän ja sateisen sään sattuessa voit pukea mekon kanssa sukkahousut ja nahkatakin tehdäksesi mekosta hieman lämpimämmän. Tässä blogissa esittelen 3 tämän kesän trendikästä mekkomallia, jotka sopii myös arkeen kuin juhlaan. 

Top 3 muodikkaimmat kesämekot tälle kaudelle

  1. Kietaisumekot
  2. Maksimekot
  3. Paitamekot

Kietaisumekko

Tämä leninki on täydellinen kesään! Voit valita itsellesi mieluisan mittaisen tästä mallista: löydät monia vaihtoehtoja niin lyhyistä, pitkistä kuin myös midimittaisista. Erityisesti midimittaiset ovat nyt todella suosittuja ja trendikkäitä! Kuosin voit vapaasti myöskin oman maun mukaan. Kesäksi suosittelen kuitenkin valitsemaan kukkakuosin, sillä tämä huokuu kesää mielestani. Tämä on ehdottomasti halutuin mekko tälle kaudelle. Yhdistä tämän mekon kanssa kesäiset kiilakorkosandaalit niin asu sopii myös hieman hienompaankin menoon. 

maksimekko

Maksimekot

Maksimekoista on muodostunut klassikkomekoksi kesän kuumaan ilmaan. Ehkapä yksi syy voi olla siinä, että tässä mekossa valkoiset sääreni pysyy visusti piilossa kesän alussa kun ne eivät ole saaneet vielä väriä pintaan. Mikä parasta tässä mallissa ei tarvitse huolehtia jalkojen sheivauksesta. Nämä on myös ihanan rentoja mekkoja ja sopivat todella hyvin myös rannalle. Erityisesti raidallinen maksimekko on suosikkini kesäisin. Tälle mekolle varmasti löytyy käyttöä kesästä toiseen. Maksimekon voit yhdistää miten vaan, ja se on todella monikäyttöinen: malleja löytyy niin arkisesta trikoomekoista, juhlaviin sifonkimaksimekkoihin. 

Paitamekko

Paitamekko on nyt todella in! Se on hieman erinlainen kuin perinteiset kesämekot, mutta se on ihanan rennon oloinen. Tämä on kuin ylisuuri T-paita, mutta joka kuitenkin asettuu hyvin kropan muotoosi. Tällä mekolla saat hetkessä todella arkisen lookin lisäämällä mekon kanssa nahkatakin ja tennarit

H&M mekot

Tänä kautena voit löytää ihania mekkoja H&M:ltä! Tämä kauppa on yleensä minun to-go kauppa, kun haluan löytää trendien mukaisia mekkoja edullisesti. Olen erityisesti pitänyt silmällä ihanaa raidallista maksimekkoa! Löydät myös suuren valikoiman kukkaprintillä varustettuja mekkoja, jotka ovat muodissa joka kesä. Jos haluat kokeilla jotain uutta, kietaisumekot ovat todella suosittuja ja ne ovat todella imartelevia monen eri vartalomallin päällä! 

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA