Tyylikkäänä salille - Top 3 Urheiluvaatemerkit

Juuli Lilleberg | Mainoskäytäntö | 19.12.2018 8.57
urheiluvaatemerkit

Uusivuosi on kohta taas täällä, ja ainakin minulle se tarkoittaa uudenvuodenlupauksia. Yleensä lupaukset liittyvät kuntoiluun; haluan alottaa uuden liikunnallisen harrastuksen, juosta puolimaratoonin tai käydä useammin salilla. Mikä parempi tapa motivoida itseä on tietenkin uudet trendikkäät urheiluvaatteet. Nykyään urheiluvaatemerkeiltä löytyy todella tyylikkäitä vaatteita, joita ei hävetä pitää päällä muutenkin. Tällä hetkellä kuosiset sporttivaatteet, esimerkiksi kukkakuosiset urheiutrikoot ovat kuuminta huutoa! Myös millenial pinkkiä näkyy paljon urheiluvaatteissa. Neutraalin värisillä vaatteilla et voi kuitenkaan mennä koskaan vikaan, joten jos haluat pelata varman päälle, suosittelen pysymaan musta-valkoisessa teemassa.

Tähän blogiin olen kokonut top 3 sporttivaate brändiä, jotka ovat kuuminta huutoa juuri nyt. Lue eteenpäin jos etsit inspiraatiota pukeutumiseen sallille tai lenkille, tai jos etsit uusia täydellisiä urheilutrikoita.  

Top 3 suosituinta urheiluvaatemerkkiä 

  1. Nike 
  2. Reebok
  3. Röhnisch

1. Nike

Nike on varmaan suosituin urheiluvaatemerkki ja monen lempimerkki. Eikä suotta, sillä tätä merkkiä näkee yhtä paljon salilla, kuin myös salin ulkopuolella. Tämän valikoimasta löydät kuumimmat ja trendikkäimmät vaatteet moneen eriin makuun. Nikeltä löydät myös erittäin hyviä urheiluliivejä, jotka tukevat hyvin. Alle kokosin suosituimmat vaatteet juuri nyt tältä merkiltä 

2. Reebok

Monet muistaa Reebokin varmasti ysäriltä, mutta etenkin tänä vuonna tämä on palannut muotiin vauhdilla. Tämän merkin valikoimasta löydät tuttuja sporttivaatteita ysäriltä, mutta myös uusia trendejä tältä vuodelta - täydellinen sekoitus siis, ainakin minun mielestäni! Alta löydät minun suosikkivalinnat tältä brändiltä.

3. Röhnisch

Tämä ruotsalainen vaatemerkki on varmaan monille meille suomalaisille erittäin tuttu. Tältä merkiltä löydät erittäin laadukkaita urheiluvaatteita - ja mikä parasta vaatteet ovat todella hyvät hinta-laatu-suhteeltaan. Nämä myös istuvat kuin unelma! Ainakin minusta, hyvin istuvilla urheiluvaatteilla on suuri merkitys treenin sujumiseen, sillä on tärkeää että tunnet ollosi mukavaksi.

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA