Top 4 kenkämallia keväälle

Montse De Toro | Mainoskäytäntö | 3.9.2018 16.24
Top 4 kenkämallia keväälle

Keväällä on vaikea päättää mitkä kengät pukea aamulla jalkaan, kun lämpötila voi vaihdella päivän mittaan niin paljon. Joka vuosi keväisin kohtaan saman ongelman, oikeiden kenkien löytäminen joissa ei palellu jalat aamulla, mutta on myös mukavat jos ilma lämpenee päivän aikana.

TOP 4: Täydelliset kevätkengät

Tänä keväänä, yritin ennakkoon selvittää ja löytää sellaiset kengät, jotka sopivat hyvin tähän välikauteen, kun ei ihan osaa päättää laittaako nilkkurit tai sandaalit, tai jotain siltä väliltä, aamulla jalkaan. Haastena on löytää tyylikkäät kengät, jotka ovat mukavat ja sopii monenlaiseen lämpötilaan ja keliin. Onneksi voin sanoa, että löysin kyllä hyviä vaihtoehtoja!

Kuulostaako tämä ongelma tutulta? Jatka lukemista niin käyn läpi omat suosikkini!

1. Loaferit

Pitkään en uskonut tämän olevan minulle sopiva malli, ehkä ne eivät tunnu olevan tarpeeksi muodikkaat tai nuorekkaat minulle, mutta näkökulmani on vaihtunut. Loaferit ovat klassiset ja tyylikkäät kengät jotka sopivat niin moneen tilanteeseen. Suorat housut, bleiseri ja loaferit, täydellinen toimistoasu keväällä, eikö?

 


2. Mules

Guccin Princetown mule-malliset kengät ovat tehneet suuren paluun viime vuosina, ja nyt kaikki haluavat samantyyliset nahkakengät. Mule mallissa on kantapää auki, joka tekee näistä todella kätevät laittaa päälle ja ottaa pois. Väljät farkut, t-paita ja mule-kengät ovat täydellinen yhdistelmä arkeen.

 

Top 4 kenkämallia keväälle

3. Tennarit

Yritin olla lisäämättä tennareita tähän listaan, mutta en voi sille mitään että kuitenkin suurin osa ajasta, kuljen tennarit jalassa. Talvella ja kesällä, mutta kevään tullessa keksin aina tekosyyn ostaa uudet, freesit tennarit. Tänä vuonna tennarit ovat valloittaneet katukuvan, varsinkin niin sanotut dad-shoes tai ugly-sneakers. Muotibloggaajat käyttävät näitä kaiken kanssa, esimerkiksi midimekkojen ja muiden odottamattomien asujen kanssa.

 

4. Kitten heels

En itse käytä korkokenkiä usein, varsinkaan arkena. Ja on pakko sanoa että tämä kitten heel on malli johon minulla kesti todella kauan lämmetä. Mutta, nämä pienikorkoiset kengät ovat todella trendikkäät ja sopivat niille, jotka eivät välttämättä ole tottuneet kulkemaan korkeissa koroissa. Pieni korko kohottaa myös peppua juuri sopivasti.

 

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA