Top 5 perusvaatetta miehille

Michaela Kratinova | Mainoskäytäntö | 27.6.2019 13.16
Top 5 peruvaatetta miehille

Hyviä perusvaatteita on vaikea löytää, jonka takia kannattaa investoida hyvään laatuun jotta vaate kestää kauemmin. Neutraalit vaatteet ovat myös kannattavampia kun trendikkäät jos haet pitkäikäisyyttä. Alla on 5 suosikki miesten vaatetta/asustetta. 

5 perusvaatetta miehille

Omasta tyylistäsi ei tietenkän kannata luopua mutta alla on ehdotuksia millaisia perusvaatteita kannattaa valita ja mihin investoida jos haluat jotain jota tulet käyttämään kauemmin kuin yhden kauden. 

T-paita

Yksinkertainen t-paita neutraalissa värissä on aina kannattava. Tämä sopii kaikkien housujen kanssa ja on helppo yhdistää muiden vaatteiden kanssa. Kannattaa valita hyvänlaatuinen t-paita valkoisena, mustana, harmaana tai tummansinisenä. 

Top 5 peruvaatetta miehille

Nahkatakki

Oikea nahkatakki kestää vuosia. Nahkatakki on yksinkertainen, klassinen ja sopii melkein kaiken kanssa. Vaikka hinta onkin usein korkeampi kuin muissa takeissa, laadukkaaseen nahkatakkiin kannattaa investoida, sillä se kestää vuosia. Yhdistä se  t-paidan ja farkkujen kanssa luodaaksesi helpon, mutta tyylikkään asun. 

Top 5 perusvaatetta miehille

Kauluspaita

Kauluspaitoja on paljon vaihtoehtoja joista valita. Hyvin istuva kauluspaita on tärkeä osa joka miehen vaatekaappia. Voit valita joko perus valkoisen tai mustan paidan, tai jos tahdot jotain erikoisempaa, kokeile ruutu- tai farkkupaitaa. Käytä kauluspaitaa yksin tai esimerkiksi bleiserin alla. 

Top 5 perusvaatetta miehille

Farkut

Erinlaisia farkkuja on valtavasti jonka takia joskus on vaikea löytää juuri ne oikeat. Kannattaa käyttää aikaa jottai löydät juuri ne oikeat sinun vartalonmalliin. Ei kannata ostaa liian kireitä farkkuja joissa et pysty liikkua, mutta ei myös liian löysiä jotka saavat asusi näyttämnään sotkuiselta. Hyvin istuvat, laadukaasta kankaasta ja ajattomassa mallissa ovat hyvä investointi sillä ne paranevat käytössä ja kestävät vuosia. 

Top 5 perusvaatetta miehille

Saappaat

Jos ostat laadukkaat, hyvin istuvat ja hengittävät saappaat, voit käyttää näitä läpi vuoden. Aidot nahkasaappaat ovat tietenkin paras valinta sillä ne ovat kestävät ja paranevat jopa ajan myötä. Yhdistä saappaat farkkujen ja perus paidan kanssa niin olet valmis tilanteeseen kuin tilanteeseen. 

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA