Miesten Muoti Trendit 2020 - Tennarit

Sophie Tarif | Mainoskäytäntö | 22.8.2019 15.54
miesten tennarit

Tennareita näet melkeen jokaisella vastaantulijalla, eikä ihmekkään, sillä tennarit dominoivat tällä hetkellä kenkämuotia. Enään tennarit ei ole yksinoikeudella vain urheiluun, mutta niistä on tullu osa arkivaatekaappia. Niiden yhdistely on todella helppoa - sääntöjä ei oikeestaan ole ja ne tuovat rentoutta virallisempaan asuun. Oletko enemmän klassisen adidaksen Superstar tai Stan Smith tennareiden puolella, vaiko onko streetwear tyylin Fila Disruptor tennarit enemmän tyyliäsi?

Miesten tennarit - Trendit, joita sinun tulee pitää silmällä

Mutta mitkä miesten tennarit ovat trendikkäät tänä vuonna? Me katsoimme tämän vuoden mallistot läpi ja  valitsimme ne miesten tennarit, jotka ovat muotia 2019. Valkoisista tennareista, chunky tennareihin, lue eteenpäin tästä blogista, mitkä ovat kaikista suosituimmat tennarimallit tänä vuonna. 

Miesten muoti

Chunky Tennarit

Chunky Tennarit eli "dad sneakers" nousivat räjähdysmäisesti suureen suosioon viime vuonna, mutta nämä vielä säilyy miesten tennari muodissa 2019. Näille kengille on tyypillistä, että pohjat ovat paksut, ja näistä tulee erittäin ysärivibat, mutta nykypäivän tuulahduksella. Näet näitä nyt jokapuolella, erityisesti Balenciagan, Niken ja Puman chunky sneakerit ovat todella trendikkäitä juuri nyt.   

Valkoiset Miesten Tennarit 

Vaikka nyt tennari trendeissä näkyy värejä, esimerkiksi neon vihreää, valkoinen pysyy aina klassikkona tennareissa. Valkoinen pitää pintansa vuosi toisensa jälkeen, ja on aina varteenotettava vaihtoehto tennareissa. Ainoa huono puoli valkoisissa tennareissa on, että ne likaantuvat erittäin nopeasti. Joten jos haluat pitää tennarisi valkoisena, valmistaudu ja sitoudu niiden ylläpitoon säännöllisesti. 

Yksinkertaiset miesten valkoiset tennarit ovat todellinen klassikko, mutta miten yhdistät valkoiset tennarit? Voit yhdistää ne rennon asun, kuten farkkujen, valkoisen t-paidan ja nahkatakin kanssa, kuin myös virallisemman asun, kuten puvun kanssa. 

Yeezy kengät

Tekstuuri

Yeezyt nosti varmasti tämän tennarityypin todella suosituksi, ja nyt kangastennareita on kaupat pullollaan. Tyypilliset nahkaiset tennarit ovat jääneet vähemmälle huomiolle ja kaupat ovat täyttyneet tennareista, joissa on tekstuuria, kuten esimerkiksi mokkaa. 

Tennariklassikot

Klassikot eivät koskaan poistu tyylistä. Klassiset miesten tennarit, kuten converse all-stars, New Balance 54 ja adidas Superstars ovat aina muodissa ja tyylikkäät. Nämä tunnetut tennarimallit takaavat mukavuuden lisäksi taattua tyyliä. Entä miten yhdistää klassikkotennarit? Kokeille farkkua farkun päällä. Pue esimerkiksi farkut ja lisää asuun farkkutakki, samaa sävyä tietenkin.  

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA