Ultra Violet - Pantonen vuoden 2018 väri

Sophie Tarif | Mainoskäytäntö | 11.1.2018 15.41
The Colour Purple - Pantone’s colour of 2018

Virallisesti, Pantonen vuoden 2017 väri oli ”Greenery”, joka on raikkaan vaalea vihreä, mutta Millenial Pink oli vuoden todellinen suosikkiväri. Tämä väri näkyi kaikkialla, ja toimi naisellisuuden ja voiman symbolina. Pantone vuoden 2016 väri oli Rose Quartz, joka on melkein saman sävyinen kuin millenial pink. 

Vuoden 2018 väri

Pantone on ilmoittanut vuoden 2018 väriksi Ultra Violet (tai Pantone 18-3838). Ihmetteletkö koskaan, että miten nämä värit valitaan? Pantonen väriasiantuntijen valinta perustuu syvälliseen tutkimukseen ajankohtaiseen kulttuuriin ja tunnelmaan. New York Times haastattelussa, Pantone Color Instituten tooimitusjohtaja, Ms.Eisman sanoi, ”Halusimme valita värin, joka tuo toivoa ja positiivisen viestin”. Tällä värillä, Pantone haluaa luoda aktiivisen ja positiivisen muutoksen kulttuurissa, ja Ultra Violet symboloi luovuutta ja hyvinvointia. 

Ultra Violet - Pantonen vuoden 2018 väri

Violetti / Liila

Jos tahdot ottaa vuoden värin käyttöön, on monta tapaa, miten yhdistää violetti väri asuusi. Ehkä tahdot tuoda piristystä synkkään talveen, valmistautua kevättä varten, tai muuten vaan lisätä väriä vaatekaappiisi. Tämä rohkea väri on täydellinen, jos haluat vain lisätä hieman väriä tylsään asuun, esimerkiksi violetit kengät tai laukku. Violetti neule on myös sopiva, esimerkiksi minimaalisen asun pariksi. Juhlamekko on myös vaate johon tämä väri sopii täydellisesti!

Gen Z Keltainen

Muotitrendit ovat seuranneet rohkeita värejä viime vuosina, ja Millenial Pink huuma on hiipumassa. Puhetta on ollut, että Gen Z Keltainen on seuraava villitys, mutta ehkä Ultra Violetti valloittaa kadut tulevana keväänä. Mitä luulet?

Ultra Violet - Pantonen vuoden 2018 väri

Love, SophieSophie Tarif
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA