Loma vaatteet

Nina van Boxtel | Mainoskäytäntö | 4.9.2018 9.46
Vakantie kleding

Vihdoinkin kevät on alkanut suomessakin! Aurinko paistaa ja lumet alkaa sulamaan, mutta valitettavasti shortsi keleihin on vielä aikaa. Kesää odotellessa on täydellinen aika lähteä pienelle lomalle ja saada vähän väriä ihoon, ja ottaa kesävaatteet esille. Vaikka et olisikaan lomalle menossa, voit tietenkin jo aloittaa kesä vaatekaappisi kokoamisen!

Kesä valmistautuminen

Kun istuu terassilla, aurinko paahtaa kasvoilla, tuntuu jo melkein kuin olisi lomalla! Onko kevät lomasi jo varattu? Suunnitteletko jo mitä aijot pakata mukaan? Mitkä vaatteet ovat pakko olla mukana lomalla? Me autamme sinua tässä!

 

Vakantie kleding

Erityyppiset lomat

  • Rantaloma: aurinko, meri, ranta ja rantabaarit

  • Kaupunkiloma: kulttuuria ja kaupunkiin tutustuminen

  • Urheiluloma: pyöräily, vuorikiipeily, lenkkeily ja rusketus

Rantaloma

Matkalla etelän lämpöön? Valkoiset hiekkarannat ja kirkkaan sininen meri. 30 asteen lämpötilat on normaalia, ja voit rentoutua drinkin kanssa terassilla illalla. Bikinit tai trendikäs uimapuku on tärkein tämäntyyppiselle lomalle, ja laatu on tärkeää jos uida tai tykkäät juoksennella rannalla. Aurinkorasvan lisäksi on muitakin tapoja joilla suojata itseäsi UV-säteiltä kuten isot rantahattu, kaftan mekko ja aurinkolasit. Näillä asusteilla suojaat itseäsi palamiselta, ja näytät myös tyylikkäältä. Kenkien osalta valinta on helppo: tyylikkäät sandaalit tai rennot varvassandaalit. Kaftan mekko jota käytät rannalla, toimii myös hyvin illalla kun menet ravintolaan tai terassille, oikeiden asusteiden kanssa.

 

Kulttuurimatka / Kaupunkiloma

Nautitko auringosta mutta et jaksa makaa rannalla koko päivää? Hyvä kompromissi on kaupunkiloma. Valitse kohde jossa on mukavan lämmin mutta myös paljon nähtävää. Näin saat silti vähän väriä ihoon mutta pääset samalla tutkimaan mielenkiintoisia paikkoja. Kaupunkilomalla, mukavat kengät joissa jaksat kierrellä koko päivän on tärkein. Sinun ei silti tarvitse valita tylsiä retkeilysandaaleja. Tennarit tai Birkenstocks sandaalit ovat ergonomiset mutta myös näyttävät hyvältä. Melkein kaikki Niken retro tennari mallit ovat kuuminta huutoa, joten tästä osastosta löydät varmasti jotain mieleesi. Birkenstockit ovat myös tehneet viime vuosina paluun, ja näitä löytyy nyt lukemattomissa väreissä ja malleissa. Reppu on myös tärkeä kaupunkilomalla. Jokin johon mahtuu kamera, vesipullo, retkiopas ja aurinkorasva. Reppu on paljon parempi selällesi jos aiot viettää paljon aikaa jaloillasi kaupunkia kiertäen.

 

Urheiluloma

Todellinen urheilufanaatikko haluaa myös pysyä aktiivisena lomalla. Lenkkeily, vuorikiipeily, maastopyöräily tai joogaloma, aktiiviseen lomaan tarvitset myös oikeat vaatteet ja varusteet. Voit tietenkin ottaa normaalit urheiluvaatteet mukaan lomalle, mutta itse ainakin käyttäisin tätä tilaisuutena/tekosyynä ostaa uudet. Jos olet menossa lämpimään kohteeseen, ehkä tarvitset lämpöön sopivammat urheiluvaatteet. Urheilushortsit, crop toppi tai lyhytlahkeiset joogahousut, hauskan kirkkaissa väreissä, sopii täydellisesti etelän urheilu lomaan. Älä unohda laadukasta vesipulloa, esimerkiksi sellainen johon voit laittaa tuoreita hedelmiä antamaan makua, ja käsivarsikotelo jotta voit kätevästi kantaa kännykän ja hotellin avaimen mukana.   

 

Oletko sinä menossa lomalle ja etsit lomavaatteita? Toivottavasti olemme auttaneet sinua loma vaatteiden löytämisessä, ja nautit paljon ansaitusta lomasta!  

Love, NinaNina van Boxtel
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA