Viihtyisimmät vaatteet jouluksi

Teresa Bovo | Mainoskäytäntö | 3.12.2018 15.29
jouluneule

”Baby, its cold outside”, on asianmukaista laulaa! Näinä kylminä ja pimeinä joulukuun päivinä, ei ole mitään sen parempaa kuin istua nojatuolissa lukien, kimalteleva joulukuusi vieressä ja lämmin kuppi glögiä kädessä. Nyt on myös aika uusia kokoelmasi mukavia ja lämpimiä vaatteita joihin voit kääriytyä kylminä päivinä. Joulu on täällä, joten hauska joulu villapaita on ehdoton must-have vaate. Täytä vaatekaappisi paksuilla jouluneuleilla, huiveilla, villasukilla ja myssyillä, jotta voit nauttia tästä kauniista, toivon mukaan lumisesta vuodenajasta, palelematta.  

Viihtyisiä lahjaideoita jouluksi

Etsitkö hauskaa jouluneuletta, jota pidät ylpeänä päällä toimistossa, vaikka muiden mielestä tämä on ruma, tai ihanan pehmeää ja paksua kaulahuivia tai villasukkia? Joululahjoja rakkaillesi tai itsellesi ihanan kodikkaita jouluvaatteita, toivomme auttavan sinua tällä blogilla löytämään sitä mitä tarvitset. 

Jouluneuleet

Rennot pikkujoulut ystäviesi kanssa, jouluteemainen leffailta tai jouluaamiainen perheen kanssa, jos haluat pukeutua mukavasti mutta ”juhlavasti”, jouluneule on täydellinen valinta. Yhdistä neule mukavien farkkujen tai muiden rentojen housujen kanssa maksimoidakseen mukavuuden ja nautinnon. Tai jos haluat pukeutua hieman hienommin, sukkahousut ja hame tai mekko toimii myös hyvin. Jokaisella pitäisi löytyä ainakin yksi mukava, ruma joulu villapaita

Oleskeluvaatteet ja pyjamat

Oleskeluvaatteet tai joulu pyjama? Molemmat ovat sopivia lahjoja naisille tai miehille, ja kaikenikäiselle. Täydellinen lahja niille jotka suosivat mukavuutta yli kaiken. Kaikki varmasti rakastavat hieman rentouttavaa aikaa, ja varsinkin joulunaikana tämä on sallittua! Pue mukavimmat vaatteet päällesi ja käperry sohvalle rakkaasi kainaloon. 

Viihtyisimmät vaatteet jouluksi

Asusteet

Villasukat, huivit ja pipot ovat täydellisiä lahjoja äidille, siskolle tai ystäville. Tai oikeastaan kenelle tahansa, koska eihän ketään halua palella. Nämä ovat helppoja joululahjoja, jotka ei tarvitse maksaa maltaita, jos joululahja budjettisi on vähissä. Katos alta meidän suosikkimme. Jos et tiedä minkälainen talvitakki lahjan saajalla on, kannattaa valita nautraali väri kuten musta tai harmaa.

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA