Vyölaukun paluu

Edwina Okyere | Mainoskäytäntö | 26.3.2018 16.43
Vyölaukun paluu

Vyölaukku on tehnyt paluuta jo jokin aikaa, mutta varsinkin alkuvuoden muotiviikoilla näkyi kyseistä laukkua valtavan paljon. Kun puhutaan vyölaukuista, tulee mieleen 90-luvun urheilulliset, kankaiset fanny packit, mutta vyölaukut ovat päivittyneet sopivammaksi 2000-luvulle. Nyt vyölaukut ovat laukkujen kuumin malli! Monet julkkikset ja muotibloggaajat on nähty useaan otteeseen vyölaukku lantiolla. Tämä on trendi josta et halua jäädä paitsi.

Miten stailata vyölaukku

Bum bag, fanny pack, belt bag, vyölaukulle on monta nimeä. Sen lisäksi että vyölaukku on todella trendikäs tällä hetkellä, käytännöllisyys on myös iso plussa. Vyölaukku vapauttaa molemmat kädet, kätevästi kantamalla tärkeimmät asiat, kuten lompakko ja kännykkä, lantiolla. Tämä malli on erittäin monipuolinen ja tekee yksinkertaisesta asusta hieman mielenkiintoisemman. Voit käyttää vyölaukkua normaalisti lantiolla, tai olan yli enemmän sporttiseen tyyliin. Vyölaukku sopii täydellisesti niin siistin asun kanssa kuin myös rennomman asun asusteena. Jos olet menossa työ tapahtumaan tai illanviettoon ystävien kanssa, pue mekko tai siistit housut ja pusero, ja vyölaukku lantiolle. Arkeen ja rennompiin tilanteisiin, skinny farkut ja college, tennarit ja vyölaukku olan yli/rinnalle.

Logomania

Hienovaraisuuden aika on ohi. Huomiota herättävät designer logot ovat tämän kauden kuuminta huutoa. Designer merkit kuten Gucci, Saint Laurentin ja Prada tarjoavat moderneja vyölaukkuja joissa on selkeä logo, ja nämä ovat ehdottomasti jokaisen designer laukku rakkaan ostoslistalla. Yhdistä designer vyölaukku yksinkertaisen asun kanssa jotta laukku on asun keskipisteenä.

Crossbody

Etkö ole varma mielipiteestäsi vyölaukun suhteen? Jos laukussa on irroitettava hihna, voit myös kietoa olkalaukun hihnan 2 kertaa vyötärösi ympäri. Esimerkiksi Chloélla on täydellinen laukku tähän tarkoitukseen, kuten yllä olevassa kuvassa. Tai hanki laukku joka on suunniteltu käytettäväksi olkalaukkuna ja vyölaukkuna.

Budjetti versiot

Varsinkin kun kyseessä on näin erikoinen trendi, et välttämättä halua käyttää satoja tai tuhansia euroja laukkuun josta et ole täysin varma kuinka kauan tämä tulee olemaan muodissa. Pikamuoti vaatekaupat ovat jo seuranneet luksusmerkkejä ja tuoneet markkinoille edullisempia vyölaukkuja. Revolve tarjoaa hyviä keskitason hintaisia vyölaukkuja. Alla on omat suosikki budjetti versiot vyölaukuista.

Old school

90-luvun retroja, urheilullisia vyölaukkuja ei voi jättää mainitsematta, sillä näitä näkyy myös todella paljon katukuvassa tällä hetkellä. Esimerkiksi adidaksen klassinen, kangas vyölaukku on täydellinen asuste streetwear lookissa. Urheilullinen vyölaukku yhdistetään tietenkin streetwear tai muiden mukavien vaatteiden kanssa.

 

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA