Ystävänpäivä 2018: 10 asiaa jotka sinun kannattaa ostaa itsellesi

Lena Steffen | Mainoskäytäntö | 8.2.2018 16.46
Copy: Saint Valentin 2018: 10 pièces à s'acheter pour soi

Ystävänpäivä on pian täällä! Rakkauden juhlapäivää jonka voit viettää ystävien tai rakkaasi kanssa, tai jopa yksin. Omasta mielestäni ystävänpäivän yksin viettäminen on paras. Voit ottaa rauhallisesti, hemmotella itseäsi ja vain nauttia!

Ystävänpäivä on täydellinen päivä ottaa aikaa itsellesi. Tee jotain, joka tekee sinut onnelliseksi. Hemmottele itseäsi uusilla vaatteilla tai asusteilla, lue kirjaa, syö koko suklaarasia yksin. Pääasia on että teet jotai josta itse pidät ja nautit omasta ajasta. Tässä blogissa laitoimme kasaan sinulle 10 asiaa, joilla voit hemmotella itseäsi tulevana ystävänpäivän. Tai näytä tämä blogi puolisollesi tai ystävällesi lahjavinkeiksi.

10 kappaleen toivomuslista ystävänpäiväksi

Ystävänpäivänä ihmiset jakautuvat kahteen ryhmään: ne, jotka rakastavat ystävänpäivää ja näyttävät tämän lähettämällä kortteja ystäville, ostamalla kukkia ja lahjoja rakkaille ja pukeutumalla punaiseen tai pinkkiin. Sitten on ne ihmiset, jotka pitävät ystävänpäivää liian kaupallisena ja turhana, varsinkin Amerikkalaisen version ystävänpäivästä, ja torjuvat kaiken ystävänpäivään liittyen. Henkilökohtaisesti RA-KAS-TAN ystävänpäivää. Tämä on täydellinen tekosyy mennä ulos illalliselle, hemmotella rakkaitasi ja tietenkin itseäsi. Ostan aina uudet, hienot alusvaatteet, joissa tunnen itseni seksikkääksi, ja sopivat vaatteet riippuen suunnitelmistani. Jos minulla on seksikkäät treffit kalenterissa, ostan itselleni uuden mekon. Mutta tämä vuonna vietän tämän juhlapäivän kotona, YKSIN, koska haluan ottaa rauhallisesti ja nauttia yksinolosta. Hyvä syy ostaa uudet, pehmeät tohvelit ja ihanan lämmin neule. Hyvä kirja ja suklaa rasia, klassinen musiikki soimaan taustalle, uudet kujeet päälle. Ehkä myös vähän verkkokauppa shoppailua, jotta voin ruksata asioita pois tältä toivomuslistalta.

Love, LenaLena Steffen
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA