Naisten Laskettelumuoti

- Alicja - | Lifestyle | 12.11.2018
Moda na stoku - trendy sezonu 2017/2018

Vaikka emme välttämättä ole vielä kokeneet täydellistä lumista talvea, rinteet ovat jo auki ja laskettelukausi alkanut. Eli nyt on aika tarkistaa lasketteluvaatevarastosi. Aluskerrastot, sukat, talvitakki ja housut ovat tärkeitä, jotta et jäädy rinteessä. Lämpimänä pysyminen on tärkeää, mutta haluat varmaan myös näyttää hyvältä. Millainen muoti on tällä kaudella rinteessä? Jatka lukemista ja löydä uudet suosikki lasketteluvaatteesi!

Tyylikkäänä rinteessä

Olet sitten rinteessä laskettelemassa tai pururadalla hiihtämässä, tärkeintä pukeutumisessasi on mukavuus, toimivuus ja lämpimänä pysyminen. Näiden lisäksi, moni tykkää myös pukeutua tyylikkäästi. Viime vuosina, supervärikkäitä lasketteluvaatteita on näkynyt paljon rinteissä, varsinkin muotitietoisten päällä. Moni silti suosii klassisia vaihtoehtoja, joita käytät vuosia, joka on ymmärrettävää, jos maksat paljon näistä. 

80-luvun tyylisiä neon lasketteluvaatteita

Kasari tyylisiä, ylisuuria ja kirkkaanvärisiä vaatteita. Tämä tyyli on palannut ja luonnollisesti parantunut. Itseasiassa, tämä on fiksu valinta rinteessä, ainakin muut laskettelijat huomaavat sinut. Jos et halua täys neon asua, valitse värikäs ylä- tai alaosa. Myös värikkäät hanskat tai pipo on hyvä idea, jos haluat vain hieman väriä asuusi. 

Retro tyyli

Rinteessä, kuin myös kadulla, retro muoti vallitsee. Ylisuuret lasketteluvaatteet ovat nykyään suositumpia kuin tiukat versiot. Ja paljon kätevimpiä koska löysien alle mahtuu enemmän kerroksia, ja pysyt lämpimänä. Paras yhdistelmä on silti ylisuuri takki ja kireät housut. 

Klassikot eivät koskaan mene pois muodista

Varsinkin jos tykkäät ostaa laadukkaita merkkivaatteita, klassiset mallit ja perusvärit ovat aina paras ja varma valinta. Neutraalit värit, kuten musta, harmaa, ja valkoiset lasketteluvaatteet tulevat aina olemaan tyylikkäitä. Henkilökohtaisesti en tykkää kokovalkoisista lasketteluvaatteista, ei tämän ulkonäön takia, vaan turvallisuuden. Kokonaan valkoiseen pukeutuminen on erittäin tyylikkään näköistä, mutta et erotu lumesta ja tämä on turvallisuusriski, sillä muut laskettelijat eivät erota sinua helposti varsinkaan pimeällä. Jos haluat silti jotain väriä asuusi, asusteiden kanssa voit tätä lisätä.

After-ski muotia

Kun on kokopäivän viettäny rinteessä, on After-skin aika, joka on ainakin minulle iso syy miksi käyn laskettelemassa; se kruunaa aina koko päivän. Mikä parasta: monissa laskettelukeskuksissa on huikeat After-Ski bileet. Valitse söpö pipo isolla karvatupsulla, lämpimät lumisaappaat ja pörröisen takin, ja voit suunnata bileisiin tyylikkäänä!

Love, - Alicja- Alicja -
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA