Mitä pakata lomalle

Nicolina Bengtsson | Lifestyle | 19.07.2018
Mitä pakata lomalle

Olipa kyse muutamasta päivästä tai jopa muutamasta viikosta, kesä on aika, jolloin voit todella irtautua arjesta ja ottaa ansaitun tauon töistä. Todellisen lomatunnelman saat kun pakkaat laukut ja lähdet matkalle, lähelle tai kauas. Mutta pakkaaminen tuottaa aina oman stressin, joten me päätimme koota listan tärkeimmistä asioista jotka pitää jokaiselle matkalle mukaan pakata.

Matkalaukun must-haves

Kun on kyse vaatteista tai kengistä, jotka pakata mukaan, riippuu tietenkin ihan siitä että lennätkö etelän lämpöön tai pohjoiseen nauttimaan lumesta. On kuitenkin joitain asioita, jotka on ehdottomasti mukaan pakattava, määränpäästä riippumatta:

  1. Musiikki

  2. Kamera

  3. Aurinkolasit

  4. Kirja

  5. Hattu

1. Musiikki

Lomalla on tarkoitus ottaa rauhallisesti ja rentoutua. Vaikka et lähtisikään matkalle yksin, on aina hyvä ottaa hieman aikaa itsellesi. Musiikin kuuntelu on sellainen, jolla voit hetken olla omissa oloissa ja nauttia rauhallisuudesta. Joten älä unohda pakata mukaan laadukkaa kuulokkeet jolla voit paeta ihmisten hälinää ja paeta omaan musiikkimaailmaasi.

Mitä pakata lomalle

2. Kamera

Nykyään kun kaikilla on älypuhelimissa laadukkaat kamerat, tuntuu turhalta raahata mukana painavaa järjestelmäkameraa yms. Tietenkin jos olet valokuvauksen harrastaja, haluat varmaan tallentaa muistot laadukkaalla kameralla. Mutta nykyään moni tykkää ottaa kuvia kertakäyttökameralla tai polaroidilla, luodakseen retro tunnelmaa. Millätahansa tykkäät kuvia ottaa, kameralaukku on käytännöllinen jotta sinun ei tarvitse kameraa aina kädessä kantaa.

 

3. Aurinkolasit

Vaikka olisit menossa ranta- tai hiihtolomalle, aurinko paistaa (toivottavasti) ja silmät täytyy suojata. Aurinkolasit on yksi tärkeimmistä asusteista lomalla, ja näillä voit tuoda luonnettasi esille. Alla on meidän tämänhetkiset suosikki aurinkolasit.

 

Mitä pakata lomalle

4. Kirja

Aina ei voi olla varma internetin yhteydestä, ja jos esimerkiksi makaat rannalla, on kiva olla jotain tekemistä. Vanha kunnon kirja ei koskaan petä. Pakkaa suosikkikirjasi mukaan niin sinulla ei missään vaiheessa ehdi tulla tylsää.  

5. Hattu

Varsinkin suomalaisille, jos on etelänmatka kiikarissa, hattu on todella tärkeä. Hattu suojaa naaman palamiselta, mutta myös auringonpistokselta. Jos olet suunnitellut nauttivan etelän lämmöstä, ei ole mitää sen kamalampaa kun auringonpistos joka pilaa loppuloman.

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA