Kolme must have miesten farkku trendiä keväälle 2018

Tim van Boxtel | Miesten muoti | 15.03.2018
3 must have farkku trendiä miehille

Farkut ovat välttämätön vaatekappale joka miehelle. Talvella tai kesällä, jos sinulla on päivä jolloin et yhtään tiedä mitä pukea päälle, farkut ovat aina helppo valitan. Mukava paita, trendikkäät tennarit ja hyvät farkut varmistavat aina tyylikkään asun. Haluatko tietää mitkä ovat tämän kevään farkku trendit? Näytämme sinulle parhaat valinnat tässä blogissa.

tendances denim homme

1. Mustat skinny farkut

Mustat kapealahkeiset farkut ovat suosikkini, sillä nämä sopivat kaiken kanssa. Voit käyttää kapealahkeisia, tai pillifarkkuja, esimerkiksi bootsien ja bändipaidan kanssa jos haluat coolin rock henkisen tyylin. Tai kuten alla olevassa kuvassa, mustan poolopaidan ja saappaiden kanssa. Jos haluat pukeutua hieman siistimmin, mustat pillifarkut sopivat myös täydellisesti bleiserin ja chelsea bootsien kanssa.

 

denim tendance

2. Tumma yläosa tummien farkkujen kanssa

Ylläolevassa kuvassa näet kaksi trendiä yhdessä, sillä tumma denim yksi kevään suurimmista trendeistä. Vaalean sävyiset farkut ovat olleet enemmän suosiossa viimeisinä vuosina, mutta nyt tumma denim on trendikäs. Tumma denim näkyy tänä vuonna muissakin vaatekappaleissa kuin vain housuissa. Esimerkiksi tummat farkkuhaalarit, denim takit ja tietenkin myös farkut. Haluatko olla todella trendikäs? Yhdistä tumma denim takki tai paita mustien farkkujen kanssa.

 

Miesten Farkku trendit
Farkku trendit 2018

3. Revityt farkut

Viimeinen farkku trendi miehille jonka haluan esitellä on revityt farkut. Valitsin vaalean sävyn koska tämä sopii hyvin rentoon tyyliin. Yhdistä vaaleansiniset revityt farkut maastokuvion, vihreän ja maanläheisten sävyjen kanssa.

 

Love, TimTim van Boxtel
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA