Miesten Muoti Trendit kevät/kesä 2019

Juuli Lilleberg | Miesten muoti | 17.06.2019
Miesten Muoti Trendit kevät/kesä 2019

Talvi alkaa pian kääntymään kevään puoleen ja on aika kuoriutua paksuista takeista ja vaihtaa keveämpään. Tämä myös tarkoittaa vaatekaapin uusimista, ja uusien trendien metsästämistä. Miesten muoti monesti on todella tylsää ja yksitoikkoista vuodesta vuoteen. Näillä vinkeillä voit kuitenkin piristää kevät ja kesävaatekkaappiasi. Lue eteenpäin ja nappaa vinkint trendikkääseen miesten pukeutumiseen.

Miesten Muoti Trendit Kevät Kesä 2019

  1. 70 luvun muoti
  2. Rennot Housut
  3. Ruskea
  4. Rennot kauluspaidat
  5. Kalastajanhattu
miesten 70 luvun muoti

70 luvun muoti

Tänä keväänä/kesänä on vaihteeksi muodissa 70 luvun muoti! Tässä tyylissä on pääossassa, silkkipaidat ja -huivit, mokka, rohkeat ja värikkäät printit ja poolopaidat. Erityisesti mokkainen takki on loistava hankita kevättakiksi tälle kaudelle. Yhdistämällä hillitysti eri elementtejä tältä aikakaudelta, säästyt siltä riskiltä kuin olisit suuntaamassa 70-luvun teemabileisiin.

Rennot housut

Voit heittää hyvästi tiukoille ja epämukaville housuille tänä kesänä, sillä rennommat yksilöt ovat todella in! Tämä ei kuitenkaan tarkoita lökäreitä, vaan huoliteltuja suoria housuja, jotka on mitoitettu hieman väljemmin ja usein myös pituus on hieman nilkan yläpuolelle. Tämän malliset housut sopivat hyvin arkeen, toimistoon, jossa pukukoodi ei ole tiukka, ja myös juhlaan. Yhdistämällä bleiserin ja nauhakengät rentojen housujen kanssa olet valmis rentoon juhlaan.  

Miesten Muoti Trendit ss19

Ruskea, Ruskea, Ruskea 

Tämä väri oli nousussa jo syksyn muodissa, mutta nyt tulevan kevään ja kesän trendeissä ruskea on todella pinnalla. Ehkä siksi, että tämä väri on toivottua vaihtelua ainaiseen mustaan. Suosittelen tänä kautena valitsemaan ruskean kevättakin tai housut. Sävyksi voit valita beigen, joka sopii erityisen hyvin kevääseen, tai hieman punaiseen taittavan ruskean, joka on hieman enemmän huomiota herättävä. Trendi tietoiset valitsevat siis ruskean tänä kevät-kesänä.

Rennot kauluspaidat

Tavalliset istuvat kauluspaidat voivat väistyä, sillä nyt renommat kauluspaidat ovat muodissa; ja mikä parasta nämä sopivat täydellisesti kesään, sillä ne tuovat rentoutta asuusi. Valitse paita esimerkiksi pirteällä kesäisellä kuosilla, sillä tämä paita on helppo yhdistää muiden vaatekappaleiden kanssa, jotka jo omistat. Yhdistä se esimerkiksi kesäisten chinojen kanssa, jotka ovat mieluiten ruskeat. Katso alta meidän suositukset. 

Kalastajahattu

Tämä on ehdottomasti se kevät/kesä 2019 muoti trendi, joka jakaa eniten mielipiteitä. Erityisesti monet suositut räppärit suosivat kalastajahattuja, ja street stylessä tämä on erittäin suosittu miesten keskuudessa. Tämän hatun kanssa trendi tietoisimmat yhdistävät OFF-WHITE vyön . Olin erittäin skeptinen tätä trendiä kohtaan, mutta kun nämä rantautuivat syksyllä, olen alkanut lämpenemään näille hiljattain. Olen sitä mieltä, että varsinkin festareille nämä hatut ovat erittäin coolit, mutta käytännölliset jos pitää seistä auringonpaisteessa koko päivän. 

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA