Black Friday : Mekkoja alennuksessa

Sophie Tarif | Tips | 23.11.2018
Black Friday : Mekkoja alennuksessa

Black Friday, tai Musta Perjantai, on melkein täällä! Haluatko kenties ostaa itsellesi uuden mekon pikkujouluja varten? Tämä on täydellinen tilaisuus löytää kauden trendikkäimän mekon alennuksesta. Haluatko hienon juhlamekon, jolla käännät katseita juhlakauden menoissa? Esimerkiksi sametti tai glitteri mekko on täydellinen valinta juhlakautta varten. Mekon lisäksi voit ostaa uuden talvitakin tai mekkoon sopivat korkokengät samalla! Voit myös käyttää alennuksia hyväksi ja ostaa jo joululahjat valmiiksi, niin voit joulukuussa ottaa rauhallisesti, säästää sievoisen summan ja ennen kaikkea nauttia juhlakaudesta huoletta ilman stressiä. Älä epäröi ja osta nyt alennuksella kuin voit, sillä alennukset kestävät vain vähän aikaa!  

Mekkoja alennuksessa

Pidätkö pitkistä mekoista? Vai suositko seksikkäitä, lyhyitä malleja? Vai ovatko klassiset kynämekot enemmän sinun juttusi? Mikä tahansa onkin sinun makuusi, Black Friday alennuksista löydät suuren valikoiman mekkoja eri väreissä ja malleissa hyvään hintaan!  

Edullisia samettimekkoja

Sametti on edelleenkin trendikäs kangas tällä kaudella, ja se sopii erityisen hyvin juhlakauteen. Sametti luo juhlatunnelmaa asuun kuin asuun. Samettimekot sopivat siis todella loistavasti tälle juhlakaudelle.  Tästä löydät meidän suosikki samettimekot alennuksessa.

Paljettimekkoja alennuksessa

Mikä sen parempi jouluksi ja uudeksi vuodeksi kuin huomiota herättävä paljettimekko? Ehkäpä tämä juhlamekko saattaa olla liikaa arkipäivinä, mutta juhlakautena voit pukea glitteriä päälle niin paljon kuin haluat huoletta! Paljettimekko sopii loistavati esimerkiksi pikkujouluihin, jolloin et varmasti jää keneltäkään huomaamatta. Tässä ovat meidän suosikkimme.

Klassisia kynämekkoja alennuksessa

Etsitkö kenties juhlakaudelle jotain hieman hillytympää ja klassisempaa? Kynämekot eivät ikinä poistu muodista. Klassinen kynämekko on käytännöllinen ja se sopii vaikka treffeille tai moneen juhlaan. Kynämekkoja löytyy monissa eri väreissä, printeissä ja malleissa. Löydä meidän lempi kynämekot tästä.

Muut Black Friday tarjoukset

Etsitkö jotain muuta kuin mekkoja? Meiltä löydät paljon lisää vaatteita, kenkiä ja asusteita Black Friday alennuksissa. Löydä esimerkiksi neuleita tai vaikkapa farkkupaidan isällesi tai poikaystävällesi joululahjaksi. Käy kurkkaamassa läpi kaikki naisten, lasten ja miesten Cyberweekend tarjouksemme ja löydä omat suosikit!

 

Love, SophieSophie Tarif
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA