Cyberweekend, Black Friday, Cyber Monday: Mitä, missä, million ja miten?

Lena Steffen | Tips | 25.09.2018
Cyberweekend, Black Friday, Cyber Monday: Mitä, missä, million ja miten?

Cyberweekend, Black Friday, Cyber Monday: Mitä, missä, million ja miten? Me täällä Fashiolassa odotamme jo innolla Black Fridayta ja Cyber weekendin alkua. Black Friday on tunnetusti vuoden paras ostospäivä, ja myös tänä vuonna, Black Friday tarjoukset ovat todella hyviä. Tässä blogissa selitän lyhyesti mikä cyber weekend oikein on ja miten valmistaudut tätä varten.

Amerikassa vuodesta 1952 asti, Black Friday on kiitospäivän jälkeinen päivä, joka merkkaa joulu ostoskauden alun. Kaupat aukeavat normaalia aikaisemmin, pysyvät auki myöhään, ja myyvät tuotteita alennettuun hintaan, mutta viime vuosina ilmiö on siirtynyt enemmän verkkoon. Kun verkkokaupat alkoivat olla osana ilmiötä, markkinointi firmat loivat termin ”Cyber Monday” jolla he yrittivät houkutella ihmisiä ostamaan enemmän verkossa. Nykyään, ilmiö on muuttunut koko viikonloppu tapahtumaksi, jolloin asiakkaat voivat nauttia alennuksista pitkän viikonlopun ajan, eli kokonaiset 4 päivää alennuksia. Amerikkalainen supershoppauspäivä, tai oikeastaan viikonloppu, kasvaa vuosi vuodelta suuremmaksi ilmiöksi myös suomessa.

Jos haluat valmistautua ja varmasti saada ne tuotteet joita olet silmäily jo jonkin aikaa, valmistaudu tekemällä lista suosikki tuotteistasi ja verkkokaupoista, jotta voit heti perjantai aamulla napata ne itsellesi! Tämä on paras aika löytää itsellesi talvitakki, uusi juhlamekko pikkujoulua varten tai vaikka farkkupaita poikaystävällsei joululahjaksi. Muista tarkistaa alennuskoodi sivumme, jotta olet ajan tasalla parhaista tarjouksista. Päivitämme tätä sivua säännöllisesti!

Cyberweekend, Black Friday, Cyber Monday: Mitä, missä, million ja miten?
Love, LenaLena Steffen
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA