Joululahjaideat miehelle

Juuli Lilleberg | Tips | 23.10.2018
Joululahjaideat miehelle

Joulu on kohta taas täällä, ja lahjojen hankkiminen pitäisi jo aloittaa. Ainakin minulle tulee vastaa se ainainen kysymys: Mitä ostaa joululahjaksi miehelle? Minusta tuntuu että erityisesti poikaystävälle, isälle ja veljelle lahjojen hankinta tuottaa aina harmaita hiuksia. 

5 Joululahjaideaa Miehille

Mietitkö sinä vieläkin, mitä ostaa joululahjaksi miehille? Ei hätää, kokosin tähän alle 5 joululahjaideaa, josta voit ottaa vinkkejä mitä ostaa lahjaksi:

  1. Kello
  2. Vyö
  3. Tuoksu
  4. Neule
  5. Elämyslahja
Miesten kellot

1. Kello

Laadukas kello on varmasti varma ja toivottu valinta lahjaksi, sillä moni mies käyttää aktiivisesti kelloa. Jos haluat panostaa tähän lahjaan, voit ostaa laadukkaan luksuskellon, joka varmasti kestää vuosia!

Miesten vyöt

2. Vyö

Vyö on erittäin käytännöllinen, ja siispä tämä on varmasti lahja jota mies osaa arvostaa! Voit valita joko klassisen nahkaisen ruskeana tai mustana, joka sopii asuun kuin asuun. Vai arvostaako lahjansaaja luksus merkkejä? Gucci vyö on varmasti monen miehen toivelistan kärkipäässä, sillä tämä merkki on todella suosittu nyt. 

3. Tuoksut

Ainakin tuoksu on lahja, minkä ostan melkeen joka joulu miehelleni joululahjaksi, sillä tiedän että se on varma valinta jolle tulee käyttöä! Voit ostaa tuoksun jota mies jo käyttää, mutta jonka pullo alkaa lähenee tyhjää tai voit ostaa aivan jotain uutta! Mikä parasta, voit valita itseäsi mielyttävän tuoksun ;)

4. Neuleet

Kukapa ei haluaisi kietautua lämpimään neuleeseen kylmänä talvipäivänä? Tästä syystä tämä on täydellinen joululahjaidea kenelle tahansa. Neuleita löytyy monessa eri malleissa, joten löydät varmasti mieluisan. Jos haluaa pelata varman päälle, valitse neutraalin värinen! 

5. Elämyslahja

Jos sinusta tuntuu että miehelläsi on kaikki jo, tai jos et halua ostaa tavaroita. Entä jos antaisit elämyslahjan? Jos autot ovat lahjansaajan mieleen, voit ostaa vaikkapa lukususauto koeajon tai lahjakortin karting-ajoon. Onko miehesi jonku jalkapallon tai jääkiekkojoukkueen fani? Voit yllättää hänet ostamalla liput peliin. Viime vuonna ostin poikaystävälle liput hänen lempijalkapallojoukkueen peliin ulkomaille. Voin sanoa että tämä oli paras lahja mitä oisinkaan voinut antaa, ja hän rakasti lahjaa!

Love, JuuliJuuli Lilleberg
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA