Mitä pukea päälle pikkujouluihin?

Juuli Lilleberg | Tips | 12.11.2018
pikkujoulut

Pikkujoulut ovat kohta täällä, ja ainakin minä jo mietin kuumeisesti mitä aion pukea päälle, sillä se on yksi juhlakauden lempi tapahtumani. Rakastan panostaa pukeutumiseen, ja näissä juhlissa saa mielestäni pukeutua niin överisti kuin haluaa. Vaihtoehtoja, mitä voit pukea päälle on monia; varma pikkumusta, rohkea haalari, tai jopa ruman jouluaiheisen villapaidan.

Naisten pikkujoulu muotia

Jos et ole vielä päättänyt mitä haluat laittaa päälle - ei hätää. Kokosin alle muutaman asukokonaisuus vaihtoehdon mitä voit pukea päälle.

 

Mitä pukea päälle pikkujouluihin?

Pikkumusta

Pikkumusta on varmaan tyypillisin vaihtoehto pukea päälle pikkujouluihin. Eikä syyttä, sillä se näyttää hyvältä monilla eri vartalon muodoilla, sekä on todella käytännöllinen ympäri vuoden. Yhdistä se vaikkapa värikkäiden korkokenkien tai näyttävän pikkulaukun kanssa tuodaksesi pirteyttä asuusi. Pikkumusta on varma valinta jolla et voi mennä vikaan.

Haalarit

Jos mekot eivät ole sinun juttusi, voit kenties laittaa päälle juhlavan haalarin.   Haalarit ovat ainakin minun uusi suosikki vaatekappale juhlaan sillä se on todella mukava päällä ja mikä parasta - tanssilattian valtaaminen onnistuu haalari päällä hyvin. Yhdistä haalari korkokenkien ja näyttävän clutch- laukun kanssa niin olet bilevalmis!

Paljetti Toppi

Paljettimekko on tyypillinen juhlakauden valinta, mutta ilman mekkoakin voit myös pukeutua. Entä jos tänä vuonna pukisit päällesi vaihtoehtoisesti paljetti topin. Mielestäni pikkujoulu kaipaa aina hieman blingiä ja kimalletta. Paljetti toppi on muutenkin loistava valinta, sillä sen voit huoletta yhdistää mustien farkkujen ja bleiserin kanssa ja näyttää silti juhlavalta vaivattomasti. 

Ruma jouluvillapaita

Jos pukeutuminen hienosti ei ole sinun juttusi tai haluat juhlia rennossa asussa, voit hauskuuttaa muita pukemalla päällesi jouluaiheisen villapaidan eli “ugly Christmas sweater”. Ruma jouluvillapaita on hitti tänäkin vuonna, ja sääntönä on, että mitä rumempi, sitä parempi. 

 

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA