Nämä ovat 2018 kevään/kesän muotivärit

Nike Van den Buys | Tips | 01.02.2018
Dit zijn de modekleuren die je in 2018 wil dragen

Kevät/Kesä 2018 Muotivärit

Uusi vuosi, uudet värit. Lähes jokainen pukeutuu kokomustaan tai harmaan sävyihin talvisin, mutta tämä muuttuu kevään tullessa, eikö? Odotatko jo kesää innolla? Itse en jaksa odottaa parempia kelejä ja värikkäitä vaatteita. Etenkin nyt, kun olen nähnyt kevään/kesän 2018 muotivärit! Unohdan melkein talvi masennukseni kevään trendejä selailen. Kaupat tulevat olemaan täynnä pastelleja, violetti ja sinisiä sävyjä.

Liila

Pantone valitsi Ultra Violetin vuoden 2018 trendi väriksi, eli on itsestäänselvää että tämä väri näkyy myös vaatemerkkien kokoelmissa. Tumma liila on mysteerin ja fantasian väri. Muodissa ja kulttuurissa, liilasta tulee mieleen musiikin ikonit kuten David Bowie, Prince ja Jimi Hendrix. Liila symboloi luovuutta ja yksilöllisyyttä, joten jos haluat käyttää liilaa väriä, muista olla täysin itsesi!

Dit zijn de modekleuren die je in 2018 wilt dragen

Sinisiä sävyjä

Sinisestä tulee mieleen meri ja kirkas taivas, jonka takia tämä on täydellinen väri kesäksi. Älä valitse perus tumman sinistä, vaan ajattele sinivihreitä ja vaalean sinisiä sävyjä. Me rakastamme vaaleansinisiä neuleita joita tulee näkymään paljon tänä keväänä kaupoissa. Samoin myös sinisiä hameita, joista sinivihreä midihame tulee olemaan oma suosikkini kesällä. Jos haluat kokeilla tätä sinistä trendiä hieman hienovaraisemmin, vaaleansiniset farkut toimivat aina.

Dit zijn de modekleuren die je in 2018 wilt dragen

Karkki pastellit

Ajattele karkkikauppa värit, mutta hieman kevyemmät sävyt. Näitä värejä tulet näkemään paljon keväällä ja kesällä. Pastellivärejä löytyy melkein kaikkien muotitalojen kokoelmista, ja varsinkin vihreitä, vaaleanpunaisia ja laventelin sävyisiä vaatteita. Pastellivärit näyttävät hyvältä paidoissa, takeissa ja kengissä.

Dit zijn de modekleuren die je in 2018 wilt dragen

Punainen

Punainen oli jo suosittu viime vuonna, mutta onneksi sinun ei tarvitse vielä luopua tästä väristä. Punainen laukku on täydellinen asuste piristämään muuten pelkistettyä asua. Urheiluun punainen on myös hauska väri. Kokeile esimerkiksi punaista hupparia tai leggingsejä.

      

Love, NikeNike Van den Buys
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA