Nämä ovat tämän kevään ja kesän muotivärit

Sophie Tarif | Tips | 20.06.2019
Nämä ovat tämän kevään ja kesän muotivärit

Kevään ja kesän muotivärit

Uusi vuosi, uudet värit. Lähes jokainen pukeutuu kokomustaan tai harmaan sävyihin talvisin, mutta tämä muuttuu kevään tullessa, eikö? Odotatko jo kesää innolla? Itse en jaksa odottaa parempia kelejä ja värikkäitä vaatteita. Etenkin nyt, kun olen nähnyt kevään ja kesän muotivärit! Unohdan melkein talvimasennukseni kevään trendejä selailen. Kaupat tulevat olemaan täynnä neonvärejä, korallin- ja sinisen sävyjä.

Koralli

Pantone valitsi korallin vuoden 2019 trendi väriksi, eli on itsestäänselvää että tämä väri näkyy myös vaatemerkkien kokoelmissa ja kesämuodissa. Koralli on erittäin pirtsakka väri keväälle ja kesälle, ja se sopii monille eri ihonväreille, sillä välillä oransihtavat värit ei sovi suomalaisten kalpealle hipiälle, mutta tällä värillä tästä ei ole huolta! Olemme kirjoittaneet koko blogin tästä väristä, joten suuntaa sinne, jos kaipaat ideoita miten voit yhdistää tätä väriä. 

Suosittelemme

Dit zijn de modekleuren die je in 2018 wilt dragen

Sinisen sävyjä

Sinisestä tulee mieleen meri ja kirkas taivas, jonka takia tämä on täydellinen väri kesäksi. Älä valitse perus tumman sinistä, vaan ajattele sinivihreitä ja vaalean sinisiä sävyjä. Me rakastamme vaaleansinisiä neuleita joita tulee näkymään paljon tänä keväänä kaupoissa. Samoin myös sinisiä hameita, joista sinivihreä midihame tulee olemaan oma suosikkini kesällä. Jos haluat kokeilla tätä sinistä trendiä hieman hienovaraisemmin, vaaleansiniset farkut toimivat aina.

Neon värit

Tästä on povattu tämän kesän 2019 kuuminta väri trendiä, ja kaupat on alkanut pursuamaan tästä väristä. Ja sitä on vaikea olla huomaamatta. Minun on kuitenkin pakko myöntää, että en ole tästä kovin innoissani, sillä räikeät värit eivät ole minun juttuni, mutta ehkä kuitenkin rohkenen kokeilemaan sitä tänä keväänä ja kesänä, sillä se on kuitenkin tämän hetken IT muotiväri. Esimerkiksi asusteissa jossa on pieni neon yksityiskohta, tämä ei ole ehkä liikaa minulle. Ihastelen kuitenkin lukuisia räikeän pinkkejä tai vihreitä vaatekappaleita tällä hetkellä. 

Nämä ovat tämän kevään/kesän muotivärit

Vaalenapunainen

Vaaleanpunainen oli jo suosittu viime vuonna, mutta onneksi sinun ei tarvitse vielä luopua tästä väristä. Tämä on ehdottomasti minun suosikkivärini sillä se on tarpeeksi neutraali makuuni, mutta silti tuo hieman hillittyä piristystä asuun. Vaaleanpunainen laukku on täydellinen asuste piristämään muuten pelkistettyä asua. Urheiluun se on myös ihana väri. Kokeile esimerkiksi tämän väristä hupparia tai leggingsejä

Love, SophieSophie Tarif
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA