Parhaat alennusmyynnit 2019

Anna Øverås | Tips | 20.06.2019
Parhaat Alennusmyynnit 2019

Ei ole mitään sen parempaa kuin alennusmyynnit! Paras tunne on se kun löydät täydelliset kengät tai asun joka on vielä alennuksessa. Varsinkin kun löydät merkkituotteita, joita et raaski ostaa täyteen hintaan. Näillä hinnoilla ei vain yksinkertaisesti voi olla ostamatta. Tähän blogiin olen kerännyt suosituimmat vaatteet ja kengät kesän 2019 alennusmyynneistä.  

Parhaat alennusmyynnit 2019 kesälle

Ennen nettishoppailun buumia, alennusmyynnit olivat tuskallista aikaa. Ei pelkästään myyjille, mutta myös asiakkaille. Ruuhkat ja pitkät jonot olivat niin epämiellyttäviä, että mieluummin jätin kokonaan menemättä alennusmyynteihin. Nyt kun kaiken voi ostaa netistä kätevästi, nopeilla toimitusajoilla ja joustavilla palautuksilla, ilman huolia. Suurin plussa, netissä on paljon enemmän valinnanvaraa kuin esimerkiksi pienemmissä kaupungeissa, ja jopa pääkaupungissa. Välillä tuntuu, että on jopa liikaa valinnanvaraa, joten yritän auttaa teitä luomalla listan omista suosikeistani!   

Takit alennuksessa

Takki on must-have tuote ostaa alennusmyynneistä! Usein takit ovat kuitenkin erittäin kalliita, ja monille se on isoin sijoitus vaatekaapissa. Kesä on varmasti monen mielessä jo, mutta ei kannata unohtaa, että syksy lähestyy kohta. Siksi nyt hyvä hetki ostaa takki huikealla alennuksella. Esimerkiksi Tommy Hilfigerin tai Canada Goosen takkeja voit löytää nyt alehinnoilla. 

Suosittelemme

Kengät alennuksessa

Naisella ei koskaan voi olla liikaa kenkiä. Ja fiksuimmat ostaa kengät alennuksista. Vielä ehdit kesäksi ostamaan balleriinat tai avokkaat. Voit myös ostaa tennareita, nilkkureita ja saappaita alennettuun hintaan. Varsinkin jos suosit laadukkaita kenkiä, nämä kannattaa ostaa alennusmyyntien aikana. Suurimmat muotitalot ovat jo näyttäneet syksyn ja talven trendit catwalkeilla, joten voimme jo päätellä, mikä tulevat olemaan tulevan kauden kenkätrendit.

Suosittelemme

Asusteet alennuksessa

Kaikista alennuksista, selaan läpi eniten luksuslaukkujen alennuksia. Olen tunnetusti laukkuhullu, ja vaikka ei aina ole aikomusta ostaa, voin selailla laukkuja tuntikausia. Laukku on helppo ostaa verkossa, koska sitä ei tarvitse koittaa päälle, joten riski palautusrumbaan on pienempi. Farfetch, Luisaviaroma ja Ssense verkkokaupoissa on tällä hetkellä vaikka kuinka paljon merkkilaukkuja suurilla alennuksilla, esimerkiksi DKNY laukkuja on paljon alennuksessa. Olen kerännyt omat suosikit tähän, jotka ovat erittäin trendikkäitä juuri nyt

Alennusmyynnit

Lisää alennuksia

Mitä enemmän alennusta, sitä parempi! Alla on parhaat tuotteet, jaettu alennus määrän mukaan. Kuinka kätevää, eikö? Skrollaa alas ja löydä uudet alennusvaatteet vaatekkaappiisi.

20% alennus

Tästä alennus luokasta löydät usein parhaat kappaleet. Uusimmat kokoelmat harvoin myydään enemmän kuin 20% alennuksella, sillä muuten kauppa tekee todennäköisesti tappiota.

 

Suosittelemme

50% alennus

Puoleen hintaan? Se on todella hyvä diili omasta mielestäni! Osta nyt, eikä myöhemmin, sillä nämä myyvät loppuun nopeasti! 

Suosittelemme

70% alennus

70% alennus on yleensä viimeinen alennus. Vaikka tuotteet tässä alennus luokassa ovat yleensä vanhoja mallistoja, voit silti löytää kivoja vaatteita ja kenkiä jos etsii tarkkaan. Jos satut löytämään jotain mieleesi 70% alennuksella, ja vielä oikean kokoisena, niin olet kyllä aika onnenpekka. Et yksinkertaisesti voi olla ostamatta!

 

Suosittelemme

Love, AnnaAnna Øverås
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA