Parhaat alennusmyynnit 2018

Daniela Backman | Tips | 13.06.2018
Parhaat alennusmyynnit 2018

Ei ole mitään sen parempaa kuin alennusmyynnit! Se tunne kun löydät täydelliset kengät tai asun ja vielä alennuksessa. Varsinkin ku löydät merkkituotteita, joita et raaski ostaa täyteen hintaan. Näillä hinnoilla et vain yksinkertaisesti voi olla ostamatta. Tähän blogiin olen kerännyt omat suosikki vaatteet ja kengät 2018 alennusmyynneistä.  

Parhaat alennukset kesä 2018

Ennen nettishoppailun buumia, alennusmyynnit olivat tuskallista aikaa. Ei pelkästään myyjille, mutta myös asiakkaille. Ruuhkat ja pitkät jonot olivat niin epämiellyttäviä että mieluummin jätin kokonaan menemättä alennusmyynteihin. Nyt kun kaiken voi ostaa netistä kätevästi, nopeilla toimitusajoilla ja joustavilla palautuksilla, ilman huolia. Ja suurin plussa, netissä on paljon enemmän valinnanvaraa kuin esimerkiksi suomen pikkukaupungeissa, ja jopa pääkaupungissa usein. Välillä tuntuu että on jopa liikaa valinnanvaraa, joten yritän auttaa teitä luomalla listan omista suosikeistani!   

Mekot alennuksessa

Mekko, kesän paras vaate. Itse ihastun aina eniten designer brändien vaatteisiin, kuten Gannin ja Self-Portraitin mekot. Usein en raaski ostaa näin kalliita mekkoja, mutta kun löydän nämä alennettuun hintaa, on yksinkertaisesti pakko ostaa. Tietenkin on myös paljon halvempia merkkejä joilta löytyy todella kauniita mekkoja, ja kun alennettuun hintaan voit ostaa vaikka kuinka monta mekkoa samaan hintaan kuin normaalisti ostaisit yhden. Alla on minun suosikki mekot kesän alennuksista.

 

Kengät alennuksessa

Naisella ei koskaan voi olla liikaa kenkiä. Ja fiksuimmat ostaa kengät alennuksista. Voit hyvin jo varautua syksyyn ja talveen ostamalla tennarit, nilkkurit ja saappaat alennettuun hintaan. Varsinkin jos suosit laadukkaita kenkiä, nämä kannattaa ostaa alennusmyyntien aikana. Suurimmat muotitalot ovat jo näyttäneet syksyn ja talven trendit catwalkeilla, joten voimme jo päätellä mikä tulee olemaan syksyn kenkätrendit. Stiletto korkokengät, piikkikärki kengät, cowboy bootsit ja 70-luvun inspiroimat saappaat. Valitsin myös kesäkenkiä jotka ovat alennuksessa!

Asusteet alennuksessa

Kaikista alennuksista, selaan läpi eniten luksuslaukkujen alennuksia. Olen tunnetusti laukkuhullu, ja vaikka ei aina ole aikomusta ostaa, voin selailla laukkuja tuntikausia. Laukku on helppo ostaa verkossa, koska sitä ei tarvitse koittaa päälle. Farfetch, Mytheresa ja Stylebop verkkokaupoissa on tällä hetkellä vaikka kuinka paljon merkkilaukkuja suurilla alennuksilla, esimerkiksi Furlan laukkuja on paljon alennuksessa. Olen kerännyt omat suosikit tähän.

Uima-asut alennuksessa

Oletko menossa lomalle? Tai haluatko muuten vaan uuden uimapuvun jossa voit makoilla suomen rannoilla tai mökillä? Bikinejä ja uimapukuja löytyy myös paljon alennuksessa!

 

Suosittelemme

Parhaat alennusmyynnit 2018

Lisää alennuksia

Mitä enemmän alennusta, sitä parempi! Alla on parhaat tuotteet, jaettu alennus määrän mukaan. Kuinka kätevää, eikö?

20% alennus

Tästä alennus luokasta löydät usein parhaat kappaleet. Uusimmat kokoelmat harvoin myydään enemmän kuin 20% alennuksella, sillä muuten kauppa tekee todennäköisesti tappiota.

 

50% alennus

Puoleen hintaan? Se on todella hyvä diili omasta mielestäni! Osta nyt, eikä myöhemmin, sillä nämä myyvät loppuun nopeasti!

Suosittelemme

70% alennus

70% alennus on yleensä viimeinen alennus. Vaikka tuotteet tässä alennus luokassa ovat yleensä vanhoja mallistoja, voit silti löytää kivoja vaatteita ja kenkiä jos etsii tarkkaan. Jos satut löytämään jotain mieleesi 70% alennuksella, ja vielä oikean kokoisena, niin olet kyllä aika onnenpekka. Et yksinkertaisesti voi olla ostamatta!

 

Love, DanielaDaniela Backman
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA