Parhaat alennusmyynnit Talvi 2018-2019

Daniela Backman | Tips | 02.01.2019
Parhaat Alennusmyynnit 2018

Ei ole mitään sen parempaa kuin alennusmyynnit! Paras tunne on se kun löydät täydelliset kengät tai asun joka on vielä alennuksessa. Varsinkin kun löydät merkkituotteita, joita et raaski ostaa täyteen hintaan. Näillä hinnoilla ei vain yksinkertaisesti voi olla ostamatta. Tähän blogiin olen kerännyt suosituimmat vaatteet ja kengät 2018 alennusmyynneistä.  

Parhaat alennusmyynnit talvelle 2018-2019

Ennen nettishoppailun buumia, alennusmyynnit olivat tuskallista aikaa. Ei pelkästään myyjille, mutta myös asiakkaille. Ruuhkat ja pitkät jonot olivat niin epämiellyttäviä, että mieluummin jätin kokonaan menemättä alennusmyynteihin. Nyt kun kaiken voi ostaa netistä kätevästi, nopeilla toimitusajoilla ja joustavilla palautuksilla, ilman huolia. Suurin plussa, netissä on paljon enemmän valinnanvaraa kuin esimerkiksi pienemmissä kaupungeissa, ja jopa pääkaupungissa. Välillä tuntuu, että on jopa liikaa valinnanvaraa, joten yritän auttaa teitä luomalla listan omista suosikeistani!   

Takit alennuksessa

Takki on talven must-have tuote! Usein takit ovat kuitenkin erittäin kalliita, ja monille se on isoin sijoitus vaatekaapissa. Kevät on varmasti monen mielessä jo, mutta ei kannata unohtaa, että talvea on vielä jäljellä pari kuukautta. Siksi nyt hyvä hetki ostaa takki huikealla alennuksella. Esimerkiksi Tommy Hilfigerin tai Canada Goosen takkeja voit löytää nyt alehinnoilla. 

Kengät alennuksessa

Naisella ei koskaan voi olla liikaa kenkiä. Ja fiksuimmat ostaa kengät alennuksista. Voit hyvin jo varautua kesään ostamalla balleriinat tai avokkaa. Voit myös ostaa tennareita, nilkkureita ja saappaita alennettuun hintaan. Varsinkin jos suosit laadukkaita kenkiä, nämä kannattaa ostaa alennusmyyntien aikana. Suurimmat muotitalot ovat jo näyttäneet kevän ja kesä trendit catwalkeilla, joten voimme jo päätellä mikä tulee olemaan syksyn kenkätrendit.

Asusteet alennuksessa

Kaikista alennuksista, selaan läpi eniten luksuslaukkujen alennuksia. Olen tunnetusti laukkuhullu, ja vaikka ei aina ole aikomusta ostaa, voin selailla laukkuja tuntikausia. Laukku on helppo ostaa verkossa, koska sitä ei tarvitse koittaa päälle, joten riski palautusrumbaan on pienempi. Farfetch, Luisaviaroma ja Ssense verkkokaupoissa on tällä hetkellä vaikka kuinka paljon merkkilaukkuja suurilla alennuksilla, esimerkiksi DKNY laukkuja on paljon alennuksessa. Olen kerännyt omat suosikit tähän, jotka ovat erittäin trendikkäitä juuri nyt

Lasketteluvaatteita alennuksessa

Laskettelukausi lähestyy. Nyt on siis hyvä aika valmistautua rinteeseen. Lasketteluvaatteet ovat todella kalliita, mutta ne kestävät yleensä vuodesta toiseen. Kuitenkin nyt on hyvä aika säästää sievoisen summan näistä vaatteista. Tästä löydät lasketteluvaatteet moneen eriin makuun. 

  

Alennusmyynnit

Lisää alennuksia

Mitä enemmän alennusta, sitä parempi! Alla on parhaat tuotteet, jaettu alennus määrän mukaan. Kuinka kätevää, eikö? Skrollaa alas ja löydä uudet alennusvaatteet vaatekkaappiisi.

20% alennus

Tästä alennus luokasta löydät usein parhaat kappaleet. Uusimmat kokoelmat harvoin myydään enemmän kuin 20% alennuksella, sillä muuten kauppa tekee todennäköisesti tappiota.

 

Suosittelemme

50% alennus

Puoleen hintaan? Se on todella hyvä diili omasta mielestäni! Osta nyt, eikä myöhemmin, sillä nämä myyvät loppuun nopeasti! 

70% alennus

70% alennus on yleensä viimeinen alennus. Vaikka tuotteet tässä alennus luokassa ovat yleensä vanhoja mallistoja, voit silti löytää kivoja vaatteita ja kenkiä jos etsii tarkkaan. Jos satut löytämään jotain mieleesi 70% alennuksella, ja vielä oikean kokoisena, niin olet kyllä aika onnenpekka. Et yksinkertaisesti voi olla ostamatta!

 

Love, DanielaDaniela Backman
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA