Näin yhdistät midi vekkihameen

Nike Van den Buys | Trendit | 04.06.2018
Näin yhdistät midi vekkihameen

Midi vekkihame on yksi suosikki vaatteistani kesäisin. Ensinnäkin, midi mitta on täydellinen meille ketkä ei rusketu jaloista. Jos onnistun jotain väriä saamaan jalkoihin, tämä tulee punaisena ja haihtuu seuraavaan päivään mennessä. Eli kauniista, päivittyneistä jaloista voin vain haaveilla. Eli midihameet pelastukseen! Vekkihame on sellainen, joka täytyisi jokaisen naisen vaatekaapista löytyä. Midi mitta tekee tästä mallista vielä trendikkäämmän, ja täydellisen esimerkiksi toimistoon. Näin kunnioitat pukukoodia joutumatta hikoilemaan kesän helteellä. Tämä malli käy myös hyvin vapaa-ajalle ja juhlaan. Mutta miten yhdistät midi vekkihameen?

Miten yhdistää midi vekkihame

Midi mittainen vekkihame on todella monipuolinen. Vapaa-ajalle voit yhdistää tämän tennareiden ja graafisen t-paidan kanssa. Oletko menossa juhliin? Vaihda tennarit korkokenkiin ja näyttävät kaulakoru lisäämään glamouria. Midihame on myös hauska vaihtoehto lomalle, kelillä kuin kelillä. Tähän tarkoitukseen laittaisin sandaalit jalkaan ja valitsisin kirkkaamman värisen hameen. Mahdollisuuksia on rajattomasti!

Vekkihame tennareiden kanssa

Midihame tennareiden kanssa on tällä hetkellä todella trendikäs yhdistelmä. Sekoita designer hame streetwear kenkien kanssa luodaksesi todella luxe, trendikäs asukokonaisuus. Moni bloggaaja on spotattu esimerkiksi Gucci-hameessa yhdessä Converse tennareiden kanssa.

Vekkihame ja tennarit

Vekkihame korkokenkien kanssa

Tarvitsetko juhlavamman asun? Kokeile yhdistää vekkihame korkokenkien kanssa. Yhdistämällä rennon bomber takin tähän asuun, saat todella modernin asukokonaisuuden.

Vekkihame korkokenkien kanssa

Rentoudu lomalla vekkihameessa

Vekkihame on myös käytännöllinen lomalla. Mekon ohut kangas vie vähän tilaa matkalaukussa ja sopii täydellisesti illalliselle rannalla. Yhdistä sandaalien ja crop-topin kanssa ja valitse kuviollinen hame luodaksesi trendikäs loma asu.

Vekkihame ja crop topii

Rajattomasti vaihtoehtoja

Nyt kun tiedät miten yhdistää midi vekkihameen, voit selata läpi meidän valikoiman. Alla on meidän suosikit!

Love, NikeNike Van den Buys
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA