Nämä ovat tämän kevään trendikkäimmät tennarit

Juuli Lilleberg | Trendit | 28.02.2019
Nämä ovat tämän kevään trendikkäimmät tennarit

Uusi vuosi, uudet tennarit, eikö vain? Popoja ei voi koskaan olla liikaa. Tänä vuona tennari-fanaatikkoja hellitään, sillä nyt trendikkäät tennarit ovat rohkeita ja cooleja. Jes! Toivoinkin että tennarit saisivat uusia tuulahduksia, eikä aina niitä samoja ainiaisia Vanseja ja Converseja, toki ei niissä ole mitään vikaa, mutta kaipaan jotain vaihtelua välillä. Musta, beige, valkoinen ja pastellivärit pysyvät suosituimpina väreinä tennareissa, mutta nyt itse mallit ovat saaneet uusia tuulia. 

Neljä tennari -trendiä jotka sinun pitää tietää tänä keväänä

Tänä vuonna trendikkäät tennarit ovat urheilullisia ja ovat saaneet innoitusta vuosien takaa. Myös kivat ja suositut printit näkyvät popoissa tänä kautena, kuten kestosuosikiksi muodostunut leopardi. Lue eteenpäin ja tutustu tämän kevään ja kesän suosituimpiin tennareihin.

  1. Eläinkuosiset tennarit
  2. Kukkakuosiset tennarit
  3. Ysäritennarit
  4. Chunky -tennarit

Eläinkuosiset Tennarit

Viime syksynä eläinkuosiset saappaat oli se juttu, mutta tänä keväänä vuorostaan eläinkuosiset popot ovat valokeilassa luonollisesti. Leopardikuosi on erittäin suosittu, mutta itseäni kiehtoo käärmekuosi tänä kautena eniten ja se on erittäin raikas ja toivottu tuuhlahdus eläinkuosejen maailmaan. Nämä ovat varmasti ne tennarit, jotka harkitsen ostavani tälle keväälle, sillä en voi vastustaa eläinkuosia. Tennarit ovat myös hyvä tapa kokeilla näin näyttävää kuosia, koska ne eivät herätä niin paljon huomiota, kuin esimerkiksi leopardi housut.

Kukkakuosiset Tennarit

Rakastan erikoisia ja hieman erilaisa tennareita, jotka ovat söpöjä ja joita ei näy joka vastaantulijalla. Siispä kukkakuosiset tennarit ovat juuri täydellinen valinta minulle! Ja mikä parasta - nämä ovat täydellinen kevät- ja kesätennarit. Ainakin minä hullannun joka kevät kukkakuosiin aina uudestaan. 

90 luvun tennarit

3. Ysäritennarit

Ysäritennarit ovat suosituimpia kuin koskaan! On aika kaivaa vanhempien varastoa, jos vaikka löytäisit juuri ne tennarit joita pidit vuosikymmeniä sitten. Jos haluat uudet tuliterät, tai vanhat parit ovat kellastuneet varastossa sinun lempimerkkisi ovat varmasti tuoneet takasin suosikkisi! Löydät ysäriklassikoita esimerkiksi Nikelta, Adidakselta ja New Balancelta. 

popot

4. Chunky -Tennarit

Chunky Tennarit ovat ehkä vuoden 2018 suurin tennari -trendi. Nämä tennarit eivät ole ehkä kaikkien suosikkeja, mutta monet ihastuivat näihin viime vuonna, sillä näitä popoja näkyy tänäkin vuonna. Olin varma, että nämä olisivat yhden kauden hittikengät - mutta ei! Näitä tennareita kutsutaan myös "isä lenkkareiksi", koska nämä olivat tuttu näky vuosikymmeniä sitten perheen isien jalassa yhdistettynä vyölaukkuunGuccin ja Balenciagan mallistossa näitä kenkiä on näkyny erittäin paljon, ja ovat kenties trendikkäimmät. Voit myös kuitenkin löytää edullisia yksilöitä, jos et ole valmis sijoittamaan monta sataa euroa näihin.

Love, JuuliJuuli Lilleberg
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA