FAQ

Kuinka paljon ovat toimituskulut… ? Onko tätä tuotetta tietyssä koossa… ? Miten voin palauttaa tilaukseni?

Fashiola on selaustyökalu, joka kerää tuotteita yhteistyökumppaneiden verkkokaupoista. Fashiola ei myy omia tuotteita, vaan kerää tuotteita eri verkkokaupoista yhteen paikkaan, tarjotaakseen sinulle sujuvan ostoselämyksen. Me autamme sinua mielellään tiedoilla, joita meillä on, mutta tietyissä tilanteissa, sinun tarvitsee ottaa yhteyttä suoraan verkkokaupaan, josta tahdot tilata. Esimerkiksi jos kysymyksesi liittyy seuraaviin aiheisiin:

Voinko tilata suoraan Fashiolasta? 

Fashiola on verkkosivu joka kerää tuotteita eri verkkokaupoista yhteen paikkaan. Fashiola ei myy tuotteita itse, jonka takia sivuiltamme ei voi tilata suoraan. Fashiolassa voit hakea ja löytää tuotteita joita etsit, jonka jälkeen sinut uudelleenohjataan verkkokauppaan joka tarjoaa tuotteen parhaaseen hintaan.

En ole saanut vahvistus-sähköpostia Fashiolalta. Onko tämä normaalia?

Vaikka oletkin löytänyt tuotteen Fashiolasta, me emme lähetä sinule tilausvahvistus-sähkpöpostia. Tuotteen/tuotteiden tilaus on suoritettu verkkokaupassa jonka tuotteet löytyy sivuiltamme. Jos et ole saanut tilausvahvistus-sähköpostia verkkokaupasta josta tilasit, ota suoraan yhtetyytä verkkokauppaan jossa suoritit tilauksen.

Mitä teen jos hinnoissa/kooissa jotka näkyvät Fashiolan sivulla eroaa siitä joka on sivulla johon minut uudelleenohjattiin?

Kaikki tiedot Fashiolan sivulla tulee suoraan yhteistyökumppaniemme sivuilta. Nämä tiedot ovat kerätty tuote-tietosyötteeseen, jota me ja yhteistyökumppanimme päivitämme säännöllisesti läpi päivän. Nämä tiedot ovat realiajassa ja saattavat vaihdella, jonka takia eroja voi olla meidän tietojen ja yhteistyökumppaniemme tietojen välillä. Jos hinta on eri meidän sivuilla kun mitä näkyy verkkokaupassa johon sinut on uudelleenohjattu, hinta jonka joudut maksamaan on se joka näkyy verkkokaupan sivulla.

Osta vaatteita verkossa sivulla Fashiola.fi

Vaatteita, kenkiä ja asusteita tunnetuilta ja vähemmän tunnetuilta merkeiltä ja brändeiltä. Verkkokauppoja on yllin kyllin! Tuntuuko siltä, että juuri sen oikean tuotteen löytäminen on mahdotonta? Ei huolta, Fashiola.fi tarjoaa ratkaisun. Nyt voit selata, vertailla ja ostaa vaatteita verkossa sivulla Fashiola.fi.

Suomen vaatehakukone verkossa

Merkkejä kuten Superdry, Adidas, Gucci, AHKKA ja Vila. Löydät nämä ja lisää sivulla Fashiola.fi - Suomen suurimmasta vaatehakukoneesta verkossa. Jotta haku olisi mutkaton, olemme lajitellut tuotteet Suomen suurimmista verkkokaupoista eri kategorioihin. Olemme myös huomioinut eri koot jokaiselle kategorialle. 

Tunnetut ja vähemmän tunnetut verkkokaupat

Tietenkin meillä on tunnetuimmat verkkokaupat kuten Ellos, Nelly ja Bubbleroom. Se joka tekee Fashiola.fi:stä erikoisen on että tuemme myös pienempiä, eksklusivisiä verkkokauppoja.

Trendit ja muotivinkit

Kaikki muotitrendit catwalkeilta ja muotisuunnittelijoilta, ja tyyli- ja stailausehdotuksia löydät Fashiola.fi:stä. Stylistimme seuraa uusimpia trendejä ja auttaa sinua löytämään parhaimmat diilit ja ainutlaatuisia tuotteita jota etsit!

Aina oikea sivu

Fashiola.fi markkinoi tuotteita verkkokaupoista. Me emme toimita tuotteita itse. Nettisivujemme kautta sinut uudelleenohjataan verkkokauppaan ja oikealle sivulle jossa voit toteuttaa tilauksen ja maksun. Tämän jälkeen voit tietenkin jatkaa shoppailua Fashiola.fi:ssä.

Fashiola.fi on Alankomaiden Kleding BV:n omaisuutta