Olemme FASHIOLA Suomi

Emme ole vain verkkokauppa, vaan verkkomuodin kokoaja! Olemme tehneet yhteistyötä yli 80 verkkokaupan ja yli 6000 brändin kanssa Yhdistyneessä kuningaskunnassa, joten voit löytää ne kaikki yhdestä paikasta. Haluamme tehdä muodin etsimisestä paljon helpompaa, oli kyseessä sitten suunnittelijavaatteet, viime hetken asukokonaisuudet tai uskomattomat alennusmahdollisuudet.

Olemme valinneet laajan valikoiman verkkokauppoja, joista voit valita, mukaan lukien yksinoikeudellisia luksusmuotimerkkejä, klassisia suunnittelijamerkkejä ja edullisia suosikkeja. Haluamme säästää aikaasi ja vaivaa, joten suodattimemme auttavat sinua löytämään juuri sen mitä etsit. Voit jopa saada ilmoituksen, kun suosikkituotteesi tulevat myyntiin!

FASHIOLA FI:lla rakastamme esitellä sinulle uusimpia muotikokoelmia, mutta rakastamme myös alennuksia. Siksi teemme tiivistä yhteistyötä kumppaneidemme kanssa tuodaksemme sinulle eksklusiivisimmat tarjoukset ja alennuskoodit. Miten se toimii? Kumppanimme tekevät yhteistyötä kanssamme löytyäkseen sinulta, ja vastineeksi saamme prosenttiosuuden heidän myynnistään meille kauttamme. Se on win-win -suhteen voitto kaikille osapuolille!

Visiomme, missiomme ja arvomme:

Meillä FASHIOLA FI:lla on suuria unelmia - tavoitteenamme on olla sinun lopullinen online-muotikohteesi! Haluamme auttaa sinua löytämään kuumin tarjoukset ja löytämään hämmästyttäviä muotilöytöjä kaikista suosikki verkkomuotikaupoistasi, kaikkein aikaa säästävällä ja tehokkaimmalla tavalla.

Missiomme:

Meidän tarkoituksemme on tehdä online-shoppailusta älykkäämpää ja helpompaa samalla, kun käyt läpi nautinnollisen ostoskokemuksen kaikkien kauppojen kanssa yhdessä paikassa!

Siksi teemme yhteistyötä yli 50 000 muotibrändin kanssa ympäri maailmaa ja tarjoamme sinulle erilaisia muotituotteita yhdessä kätevässä paikassa. Lisäksi tarjoamme tonneittain ostettavia tuotteita, henkilökohtaisia ilmoituksia ja yksinoikeudellisia alennuksia, jotka auttavat sinua säästämään aikaa ja rahaa.

Visiomme:

FASHIOLAn tavoitteena on tulla muotia rakastavien ihmisten ensimmäiseksi ostospaikaksi maailmanlaajuisesti, parantamalla ja laajentamalla muotitarjontaamme ja johtamalla verkko-ostosten kokemusta.

Arvomme:

Meidän tärkein arvomme on tehdä asiakkaamme onnellisiksi. Sitoudumme tarjoamaan ensiluokkaista palvelua, olemme avoimia ja rehellisiä asiakkaillemme ja työskentelemme yhdessä kumppaneidemme kanssa luodaksemme uskomattoman ostoskokemuksen teille.

Historiamme:

Haluatko oppia lisää meistä? Annamme mielellämme katsauksen yrityksemme historiaan…

FASHIOLA muotituotteiden vertailualustana perustettiin alunperin nimellä KLEDING B.V. vuonna 2012 Alankomaissa Jan-Willem Tusveldin, Rudy Kappertin ja Peter Langenkampin toimesta.

Ajan myötä laajensimme toimintaamme kansainvälisesti FASHIOLA-brändin alla, ja menestyksekkään ensimmäisen vuoden jälkeen Alankomaiden markkinoilla, lanseerasimme sen Saksassa, Iso-Britanniassa, Ranskassa ja Espanjassa.

Suomen markkinat lanseerattiin vuonna 2017

Vuonna 2017 KLEDING B.V. ja FASHIOLA ostettiin espanjalaisen Mitula Groupin toimesta, joka puolestaan myytiin LIFULL CO:lle vuonna 2019 muodostaen LIFULL CONNECTin.

Vuonna 2022 Waterland Private Equity teki merkittävän sijoituksen LionsHomeen, joka on jo yksi Euroopan suosituimmista koti- ja sisustustuotteiden vertailualustoista. Waterland Private Equity tukee Pubtech Groupia, joka on nykyinen omistaja sekä LionsHomelle että FASHIOLAlle, Eurooppalainen digitaalinen julkaisuryhmä affiliate-markkinoinnin alalla nykyisen toimitusjohtajan Michael Röckerin johdolla. FASHIOLAn hankinnan myötä Pubtech ottaa ensimmäisen askeleen kohti kunnianhimoista tavoitettaan tulla johtavaksi eurooppalaiseksi e-kaupan sisältöryhmäksi.

Tällä hetkellä LionsHome toimii kymmenessä maassa ja saa noin 40 miljoonaa käyntiä vuodessa, kun taas FASHIOLAlle on yli 60 miljoonaa käyntiä vuosittain ja olemme nyt saatavilla yli 20 maassa, mukaan lukien Yhdysvallat, Ruotsi, Itävalta, Puola tai Intia, muutamia mainitaksemme.

FASHIOLAn ja LionsHomen kumppanuuden tavoitteena on laajentaa muoti- ja asustekategoriaan, tarjoten kattavan e-kaupan sisältöalustan asiakkaille ympäri maailman.

Tiimimme:

Nykyään tiimimme koostuu lahjakkaista ja motivoituneista yksilöistä, jotka jakavat yhteisen intohimon muotia ja teknologiaa kohtaan. Toimitusjohtaja Michael Röcker on asettanut perustan sitoutumalla toimittamaan innovatiivisimpia ja luovimpia ratkaisuja parantaakseen asiakkaidemme ostokokemusta. Lopullinen tavoitteemme on vakiinnuttaa FASHIOLA muodin ja asusteiden vertailualustana jatkuvasti parantamalla ja laajentamalla tarjontaamme.

Tiimimme on muoti- ja intohimoisten yksilöiden muodostama nopeassa ympäristössä, emmekä pelkää ottaa riskejä tavoitteidemme saavuttamiseksi. Tiimimme intohimo, luovuus ja sitoutuminen huippuosaamiseen ovat FASHIOLAn menestyksen taustalla. Odotamme innolla jatkuvaa innovointia ja kasvua yrityksenä ja tarjotaksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen ostokokemuksen.

Miksi voit luottaa FASHIOLAan:

UKK

Oletko kiinnostunut FASHIOLA Suomi:sta? Meillä on vastaukset kysymyksiisi!

Onko FASHIOLA FI ilmaista käyttää?

Kyllä! Palvelumme on täysin ilmainen käyttää. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme paras mahdollinen hakukokemus. Hakukoneena mahdollistamme käyttäjille tuotteiden selaamisen miljoonista eri verkkokaupoista.

Mietitkö, miten voit tilata suoraan verkkosivustoltamme?

Valitettavasti et voi tilata suoraan verkkosivustomme kautta. Etsi vain haluamasi tuote FASHIOLAn avulla, ja ohjaamme sinut verkkokauppaan, jossa on paras hinta.

Paljonko toimituskulut maksavat? Onko kokoni saatavilla? Mikä on palautuskäytäntönne?

FASHIOLA on selaustyökalu, joka auttaa sinua löytämään muotituotteita eri verkkokaupoista, mutta emme itse myy tuotteita. Autamme kuitenkin mielellämme kaikissa tiedusteluissa. Joskus joudut ottamaan yhteyttä verkkokauppaan, joka myy kyseistä tuotetta, saadaksesi tarkempia tietoja, kuten toimitusajasta, saatavuudesta ja palautusehdoista.

Et saanut vahvistusviestiä tilauksestasi meiltä?

Älä huoli - et koskaan saa sellaista meiltä! Ostos tehtiin verkkokaupan verkkosivustolla, ei meidän kauttamme. Jos sinulla on ongelmia, ota yhteyttä kauppaan, johon sinut ohjattiin.

Huomasitko eron hinnassa tai koossa FASHIOLA:n ja verkkokaupan välillä?

Syy tähän on se, että keräämme tietoja suoraan verkkokaupan tuotetietokannasta. Pyrimme näyttämään aina ajan tasalla olevat ja oikeat tiedot, mutta verkkokaupan hinta on se, joka veloitetaan ostoksesta.

Voinko luoda toivelistan tai tallentaa tuotteita myöhempää käyttöä varten?

Totta kai! Voit klikata sydän-painiketta ja tallentaa tuotteet, jotka kiinnostavat sinua. Tämä mahdollistaa helpon pääsyn tallentamiisi tuotteisiin myöhemmin ja voit myös jakaa ne ystävillesi!

Voinko ottaa yhteyttä FASHIOLA Suomi:hon, jos minulla on kysyttävää asiakkaana?

Kyllä voit. Voit ottaa meihin yhteyttä suoraan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@fashiola.fi tai täyttämällä yhteydenottolomakkeemme.