FAQ

Kuinka paljon ovat toimituskulut… ? Onko tätä tuotetta tietyssä koossa… ? Miten voin palauttaa tilaukseni?

Fashiola on muodin hakukone. Fashiola ei myy omia tuotteita, vaan kerää tuotteita eri yhteistyökumppaneiden verkkokaupoista yhteen paikkaan, tarjotaakseen sinulle sujuvan ostoselämyksen. Me autamme sinua mielellään tiedoilla, joita meillä on, mutta tietyissä tilanteissa sinun täytyy ottaa yhteyttä suoraan verkkokaupaan, josta tahdot tilata. Esimerkiksi jos kysymyksesi liittyy seuraaviin aiheisiin:

Voinko tilata suoraan Fashiolasta? 

Fashiola on verkkosivu joka kerää tuotteita eri verkkokaupoista yhteen paikkaan. Fashiola ei myy tuotteita itse, jonka takia sivuiltamme ei voi tilata suoraan. Fashiolassa voit hakea ja löytää tuotteita joita etsit, jonka jälkeen sinut ohjataan valitsemaasi verkkokauppaan suoraan tuotteeseen, josta olet kiinnostunut.

En ole saanut vahvistus-sähköpostia Fashiolalta. Onko tämä normaalia?

Vaikka oletkin löytänyt tuotteen Fashiolasta, me emme lähetä sinule tilausvahvistus-sähkpöpostia. Tuotteen tilaus on suoritettu verkkokaupassa jonka tuotteet löytyy sivuiltamme. Jos et ole saanut tilausvahvistus-sähköpostia verkkokaupasta josta tilasit, ota suoraan yhtetyytä verkkokauppaan, jossa suoritit tilauksen.

Mitä teen jos hinnoissa/kooissa jotka näkyvät Fashiolan sivulla eroaa siitä joka on sivulla johon minut uudelleenohjattiin?

Kaikki tiedot Fashiolan sivulla tulee suoraan yhteistyökumppaniemme sivuilta. Nämä tiedot ovat kerätty tuote-tietosyötteeseen, jota me ja yhteistyökumppanimme päivitämme säännöllisesti läpi päivän. Nämä tiedot ovat realiajassa ja saattavat hieman vaihdella, jonka takia eroja voi olla meidän tietojen ja yhteistyökumppaniemme tietojen välillä. Jos hinta on eri meidän sivuilla kun mitä näkyy verkkokaupassa johon sinut on uudelleenohjattu, tuotteen loppuhinta on se joka näkyy verkkokaupan sivulla.

Tietoa Fashiolasta 

Me olemme Fashiola

Olemme muodin hakukone ja tavoitteemme on auttaa sinua löytämään muotia, jota rakastat. Me jaamme sinulle viimeisintä muotia sadoista verkkokaupoista niin kansainvälisiltä huippubrändeiltä kuin myös kotimaisilta ja pienemmiltä ekskluuvisilta merkeiltä. Me pidämme huolen, että sinun shoppailukokemuksesi on niin helppo kuin mahdollista. Helposti käytettävät hakutoiminnot, uutiskirjeet ja inspiroiva sisältö mahdollistavat tämän.

Suuri valikoima vaatteita

Sivujemme kautta löydät suuren valikoiman merkkejä, kuten esimerkiksi adidas, Gucci, Nike, Ahkka ja Michael Kors. Meidän toimittajat valitsevat kaupat ja valikoiman varovaisesti, joka kiiinnostavat kävijöitämme. 

Helppoja hakuvaihtoehtoja

Me haluamme varmistaa että löydät suuri sen mitä etsit, mahdollisimman helposti. Siksi me annamme sinulle kaksi hakuvaihtoehtoa: voit etsiä hakutoiminnon avulla tai voit etsiä kategorien kautta ja käyttää suodattimia (väri, koko, materiaali...). Me teemme paljon töitä sen eteen, että ostokokemus olisi helppo sinulle

Trendit ja inspiroiva sisältö

Meille on tärkeää, että insipiroidut sivustamme. Me haluamme pitää sinut ajantasalla viimeisimmistä muoti trendeistä ja myös jaamme vinkkejä muodista, stylaus ideoita blogissamme ja uutiskirjeessämme. Jälkeisessä myös infoamme parhaista tarjouksista, joten ethän unohda tilata uutiskirjettämme!

Fashiola.fi on Alankomaiden Kleding BV:n omaisuutta