Etsitkö työmahdollisuutta? Tule mukaan joukkoomme FASHIOLAssa!

FASHIOLAssa olemme sitoutuneet työskentelemään yhdessä saavuttaaksemme suuria asioita, ja tiimimme on motivoitunut omistajuudella, optimisella asenteella, monimuotoisuudella ja uteliaisuudella. Jotta voimme saavuttaa tavoitteemme, olemme aina avoinna ottamaan joukkoomme parhaita uusia kykyjä - kuulostaako sinulta? Jos pidät itseäsi intohimoisena markkinoinnin parissa, muutoksen tekijänä ja henkilönä, joka ajattelee luovasti, olet tullut oikeaan paikkaan!

Tiimimme on Madridissa sijaitseva, mutta työskentelemme pääasiassa kotoa käsin (kyllä, arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa ja olemme täysin sopeutuneet uuteen todellisuuteen!). Huolehdimme kuitenkin tiimihengestämme järjestämällä tapaamisia toimistolla, hauskoja tiimitoimintoja, matkoja, illallisia... joten ole valmiina viettämään hyvää aikaa kanssamme!

Jos olet Madridissa tai valmis muuttamaan tähän uskomattomaan kaupunkiin, kiinnostunut online-markkinoinnista, kuluttajakäyttäytymisestä, muotibisneksestä ja teknologiasta samalla kun olet osa nuorta kansainvälistä tiimiä, tämä saattaa olla oikea paikka sinulle. Lähetä englanninkielinen ansioluettelosi osoitteeseen talent@fashiola.com.

Voit myös tarkistaa uusimmat uutisemme ja avoimet työpaikkamme LinkedIn-profiilistamme.

Mietitkö millaista on työskennellä FASHIOLA:ssa? Tule selvittämään se!